Campionate

Sărbătoare la Wrexham! Echipa vedetelor de la Hollywood, Ryan Reynolds și Rob McElhenney, a promovat oficial și a declanșat fiesta

+11 Foto
Bucurie de nedescris după promovarea lui Wrexham

Articol de Andra Mocanu  —  sâmbătă, 22 aprilie 2023

Cu o etapă înainte de finalul sezonului de National League, a cincea ligă din fotbalul britanic, Wrexham și-a asigurat matematic promovarea din postura de campioană, iar în orașul galez s-a declanșat sărbătoarea.

În penultima etapă din sezonul de National League, Wrexham, a treia cea mai veche echipă de fotbal din lume, înființată în 1864, a primit vizita celor de la Boreham Wood. 

Formația patronată de actorii Ryan Reynolds și Rob McElhenney a câștigat cu 3-1 și a promovat matematic în League Two, a patra ligă din fotbalul britanic, cu o etapă înainte de final!

Wrexham a promovat în League Two! Bucurie de nedescris

Performanța echipei, care nu mai jucase în League Two din 2008, a provocat o bucurie de nedescris în orașul galez. Imediat după fluierul final al meciului, mii de fani au intrat pe gazon pentru a sărbători promovarea.

+11 Foto
Rob McElhenney și Ryan Reynolds au sărbătorit intens promovarea lui Wrexham (foto: Guliver/Getty Images)

Iar patronii Reynolds și McElhenney nu și-au putut ține în frâu sentimentele, fiind filmați cu lacrimi în ochi.

@btsport INCREDIBLE SCENES! Ryan Reynolds and Rob McElhenney burst into tears as Wrexham seal Football League promotion ️ #wrexham #ryanreynolds #robMcElhenney #football ♬ original sound - btsport

Victoria de astăzi a dus-o pe Wrexham la 110 puncte, 4 peste Notts County, cu o singură etapă rămasă din sezon. Sezonul viitor, Reynolds și McElhenney vor da piept cu rigorile ligii a patra.

Tot din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.