Liga 1

Marius Avram a analizat faza penalty-ului anulat de Colțescu lui CFR Cluj: „Atunci, a existat evidența greșelii”

+38 Foto
Marius Avram

Articol de Vlad Roșu  —  duminică, 23 aprilie 2023

Marius Avram (43 de ani), fost arbitru internațional, a analizat faza din finalul meciului dintre Farul și CFR Cluj, în urma căreia ardelenii au primit penalty. Sebastian Colțescu, „centralul” partidei a indicat punctul de la 11 metri, dar, după consultarea sistemului de arbitraj video, a anulat penalty-ul dat clujenilor. 

Avram spune că, atunci când a urmărit faza în direct, a crezut că Sebastian Colțescu a luat decizia corectă de a-i da lui CFR Cluj lovitură de pedeapsă, însă, analizând reluările, a observat cum jucătorul Farului, brazilianul Gustavo Marins, a lovit balonul, înainte de a se produce contactul cu Rangelo Janga, vârful „feroviarilor”. 

Marius Avram, după penalty-ul anulat lui CFR Cluj în meciul cu Farul: „O fază foarte importantă”

„O fază foarte importantă, care ar fi putut face diferența dintre o înfrângere și un egal. În direct, am zis că Sebastian Colțescu a luat decizia corectă. Apoi, urmărind reluările și mai ales reluarea pe care i-au dat-o cei din cabina VAR, se vede că jucătorul de la Farul lovește mingea, se face o contră și atât. 

Marins atinge mingea centrată de Yuri, apoi îl atinge și pe Janga, aflat deja în plonjon

Nu i-au mai arătat ce urmează după. Asta mă face să cred că în comunicarea dintre ei, Sebastian Colțescu a spus «nu a atins mingea jucătorul Farului». 

Atunci, a existat evidența greșelii și cei din cabina VAR au putut interveni”, a declarat Marius Avram, potrivit Digi Sport. 

VIDEO. Farul - CFR Cluj 1-0 / Bucuria „marinarilor” după victoria în fața campioanei României

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.