Liga 1

„Mi se pare penibil să spună Hagi asta” » Declarația „Regelui” l-a deranjat pe Petrescu

Dan Petrescu/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  Sunday, 23 April 2023

Farul - CFR Cluj 1-0. Dan Petrescu și Gică Hagi au vorbit la conferința de presă de la final despre gestul „Bursucului”, care nu s-a dus să îl salute pe managerul constănțenilor.

Imediat după fluierul de final al meciului, Petrescu s-a dus direct la vestiare și nu a stat să îl salute pe Hagi. La flash-interviu și-a motivat decizia: „Trebuia să mă duc peste Gică?”. Apoi, la conferința de presă, discursul a fost altul.

VIDEO. Dan Petrescu: „Mi se pare penibil să spună Hagi că nu m-a găsit”

>

Antrenorul de la CFR a fost deranjat de declarațiile lui Hagi. Gică a spus că a vrut să-l salute pe Dan, însă acesta plecase deja de pe teren.

„Mi se pare penibil să spună Hagi că nu m-a găsit. Iar ultima dată, când am câștigat 3-0 aici, nu m-am văzut cu Gică. Nici a doua sau a treia zi. Apoi am vorbit. Eram supărat, de asta am plecat. Gică e prietenul meu pe viață. Oricum îl sun și-l felicit”, a declarat Dan Petrescu.

Gică Hagi: „M-am dus să-l salut, dar nu l-am văzut”

Întrebat la conferința de presă dacă a vorbit cu Dan Petrescu după meci, Gică Hagi a răspuns:

„Nu, n-am apucat. M-am dus să-l salut, dar nu l-am văzut. De asta am plecat și eu repede de pe teren. M-am dus să-l salut, așa cum fac cu toți cei care vin aici. Nu l-am văzut, așa că m-am dus la vestiar”.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.