Liga 1

Cristian Săpunaru a făcut un anunț de ultimă oră: „Am discutat cu conducerea și am ajuns la un acord”

FOTO Elena Driu

Articol de Vlad Roșu  —  Sunday, 23 April 2023

Cristian Săpunaru (39 de ani), fundașul central al Rapidului, își va prelungi contractul cu gruparea aflată pe locul 5 în play-off-ul Superligii. 

Căpitanul giuleștenilor a anunțat că va semna o înțelegere valabilă pe încă un sezon cu Rapidul, menționând că se așteaptă ca stagiunea viitoare să fie una mai bună pentru bucureșteni, pentru că este anul centenarului. Actualul contract al lui Săpunaru cu Rapid expiră în vara acestui an, la 30 iunie. 

Cristian Săpunaru își va prelungi contractul cu Rapid: „Mai aveţi un an să mă suportaţi”

„Am discutat cu conducerea și am ajuns la un acord. Mai aveţi un an să mă suportaţi. Contractul pe viaţă cu Rapid oricum îl am, pentru că sunt şi voi rămâne toată viaţa suporterul Rapidului, pentru că aşa m-am născut.

Încă n-am semnat contractul. Sper să fie bine la anul, în anul centenarului, că atunci facem o sută de ani, nu acum. Toată lumea a discutat de anul centenarului. Ăsta e anul de 99 de ani, anul centenarului va începe pe 25 iunie 2023”, a declarat Cristian Săpunaru, potrivit Orange Sport. 

În cele 4 mandate petrecute în tricoul Rapidului (iulie 2006 - iulie 2008, ianuarie 2010 - iunie 2010, februarie 2015- septembrie 2015 și iulie 2021 - prezent), Cristian Săpunaru a adunat 156 de apariții, reușind să marcheze 14 goluri și să dea 3 pase de gol. A cucerit două trofee cu giuleștenii: o Cupă a României (2007) și o Supercupă a României (2007). 

În actuala stagiune, Cristian Săpunaru a strâns 35 de meciuri în tricoul Rapidului, a marcat de 3 ori și a dat două pase decisive. 

VIDEO. Cristi Săpunaru a prefațat derby-ul cu FCSB: „Trebuie să câștigăm!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.