Liga 1

Omagiu pentru Radu Cosașu în Giulești, înainte de Rapid - FCSB: „E limpede că Rapidul a avut un loc special în sufletul său”

Articol de Mitică Docan, Vlad Nedelea  —  luni, 24 aprilie 2023

Înaintea meciului dintre Rapid și FCSB, cu ora de start 20:30, clubul din Giulești a adus un omagiu pentru Radu Cosașu, reputatul scriitor și jurnalist sportiv care s-a stins din viață în noaptea de sâmbătă spre duminică, la vârsta de 92 de ani.

Cu aproximativ 30 de minute înainte de startul derby-ului Rapid - FCSB, la stația stadionului din Giulești, crainicul a spus câteva cuvinte despre cel care a fost Radu Cosașu.

Omagiu pentru Radu Cosașu înainte de Rapid - FCSB

Radu Cosașu a fost un suporter declarat al Progresului. Cu toate astea, a nutrit un sentiment deosebit și pentru Rapid. E limpede că Rapidul a avut un loc special în sufletul său. În anii 80, Călin Cristea publica frecvent în programele de meci editate de Radu. Scria frumos și cald despre Rapid. Așa a făcut toată viața”, a transmis crainicul stadionului. 

Anterior, la ora prânzului, Rapid a publicat pe contul oficial de Facebook al clubului o postare dedicată lui Radu Cosașu:

Unul dintre marii ziariști sportivi ai țării ne-a părăsit astăzi la vârsta de 92 de ani. 

Radu Cosașu, cel care a scris editoriale inclusiv în revista Rapidului, respectând mereu clubul nostru, a fost și scriitor, primind Premiul de Excelență la Gala Premiilor "Ioan Chirilă"! 

Sincere condoleanțe familiei și celor apropiați!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.