Liga 1

Faza care a „aruncat în aer” banca FCSB: intrare brutală asupra lui Florinel Coman, roș-albaștrii au cerut cartonașul roșu

+10 Foto
Protestele roș-albaștrilor / Captură Digi Sport 1

Articol de Remus Dinu  —  duminică, 23 aprilie 2023

Minutul patru al derby-ului dintre Rapid și FCSB a adus o fază intens contestată de roș-albaștri.

Faza litigioasă s-a petrecut în momentul în care elevii lui Charlambous încercau să declanșeze un contraatac-fulger spre poarta oaspeților. În tentativa de a-l bloca pe Florinel Coman, care sprinta spre jumătatea adversă, Răzvan Onea, fundașul gazdelor, a avut o intrare violentă asupra „șeptarului” de la FCSB, pe care l-a „secerat”, pur și simplu, chiar sub privirile băncii de rezerve a oaspeților. 

+10 Foto
Onea îl „pulverizează” pe Florinel Coman, dar scapă cu „galben” / Captură Digi Sport

Oamenii de pe banca FCSB au sărit spre teren și i-au cerut vehement lui Feșnic să-l elimine pe rapidist. „Centralul” a dus mâna spre buzunar, însă a scos de acolo doar cartonașul galben, spre stupefacția FCSB-iștilor. Rezerva Omrani a protestat și s-a ales și el cu „galben”. 

VIDEO cu intrarea violentă a lui Onea asupra lui Florinel Coman

>

În minutul 20, Dawa a văzut și el cartonașul „galben”, după o intrare în forță asupra lui Bamgboye. Ce-i drept, nu de intensitatea faultului lui Onea, dar suficient de dur pentru a-l determina pe Feșnic să-i acorde „galben” camerunezului.

„Grigore să nu se mai lamenteze, trebuia eliminat!”

Faultul lui Dragoș Grigore

O altă fază la limită a avut loc în minutul 28, când Dragoș Grigore i-a pus lui Andrea Compagno talpa pe gleznă, în zona tendonului. Stoperul Rapidului a scăpat doar cu „galben” din partea lui Horațiu Feșnic. Faza a fost analizată în camera VAR, însă nici Rareș Vidican și Vasile Marinesc, nu au considerat să se impunea eliminare.

„Din punctul meu de vedere, e roșu! Are noroc că rămâne pe teren și scapă doar cu cartonașul galben, Grigore să nu se mai lamenteze”, a opinat comentatorul Ionuț Angheluță.

„Avem următoarele elemente: intenția de a-i face rău adversarului, intensitatea intrării, a pus în pericol integritatea fizică a jucătorului advers. VAR trebuia să intervină pentru a-l ajuta pe Horațiu Feșnic și, în opinia mea, Grigore trebuia eliminat”.
- Marius Avram, fost arbitru 

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.