Liga 1

Mititelu jr., mesaj tăios la pauza meciului Rapid - FCSB: „Distrugerea fotbalului românesc prin manevrarea arbitrajului”

+39 Foto
Adrian Mititelu junior

Articol de Daniel Grigore  —  Sunday, 23 April 2023

Adrian Mititelu junior, fiul patronului de la FCU Craiova, a scris, la pauza meciului Rapid - FCSB, o postare în care critică arbitrajul brigăzii conduse de Horațiu Feșnic.

„Pentru cei care se plictisesc, vă recomand să urmăriți meciul dintre Rapid și Steaua. Veți asista la distrugerea fotbalului românesc prin manevrarea arbitrajului de către cei care conduc acest sport.

Asta în caz că ați ratat meciul de ieri de la Botoșani”, a scris Mititelu junior pe Facebook, aluzie la momentele controversate de la meciul din această seară și cel de sâmbătă, dintre FC Botoșani și FCU Craiova.

Adrian Mititelu junior, mesaj tăios la pauza Rapid - FCSB

În Giulești, în prima repriză din Rapid - FCSB, au existat mai multe intrări dure, intervenții la limita dintre cartonașul galben și eliminare. FCSB a cerut cartonașul roșu pentru Răzvan Onea și Dragoș Grigore, dar ambii fundași rapidiști au scăpat doar cu „galben”.

Fostul arbitru Marius Avram a opinat la pauza meciului că Dragoș Grigore trebuia eliminat, după ce i-a pus talpa pe tendon lui Compagno:

„Avem următoarele elemente: intenția de a-i face rău adversarului, intensitatea intrării, a pus în pericol integritatea fizică a jucătorului advers. VAR trebuia să intervină pentru a-l ajuta pe Horațiu Feșnic și, în opinia mea, Grigore trebuia eliminat”.

+10 Foto
Onea îl „pulverizează” pe Florinel Coman, dar scapă cu „galben” / Captură Digi Sport

Superbă atmosferă, urâtă ciomăgeală. Rapidiștii și-au folosit armele cu cinism: au dat și la oase, dar au dat și gol

- Cătălin Țepelin, redactor-șef GSP

Tactica Rapidului vine din moși strămoși. Ca să nu zicem de la nea Viorel Hizo. Urcați-i pe garduri! Iar al lu' parizianu, adică Onea cel născut lângă Tour Eiffel, a vrut să facă surcele din Coman, noul Robocop fecesebist

- Cristian Geambașu, editorialist GSP

Cealaltă partidă la care Mititelu junior face trimitere, FC Botoșani - FCU Craiova 0-0, a avut la rândul ei momente controversate, cu arbitrii în prim-plan. Oltenii au avut un gol anulat pentru un ofsaid pe care-l contestă și susțin, pe deasupra, că ar fi trebuit să primească penalty la o intervenție asupra lui Ganea.

VIDEO: intrare dură a lui Onea în Rapid - FCSB

>

Tot despre Rapid - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.