Liga 1

Gigi Becali și Ilie Dumitrescu s-au contrat după Rapid - FCSB: „Nu am chef de tine acum” vs. „Stai relaxat acolo”

+21 Foto
Ilie Dumitrescu în studioul Digi

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 24 aprilie 2023

După Rapid - FCSB 1-0, Gigi Becali și Ilie Dumitrescu au avut un schimb de replici.  

La finalul meciului, Gigi Becali a criticat vehement arbitrajul lui Horațiu Feșnic și s-a luat de Răzvan Burleanu, președintele FRF, iar ulterior s-a contrat cu Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro,

Gigi Becali și Ilie Dumitrescu s-au contrat după Rapid - FCSB:

Gigi Becali: „Cum adică e cartonaș portocaliu? (n.r- considerând că Onea merita roșu, nu galben, după faultul asupra lui Florinel Coman) Și domnul Ilie Dumitrescu spune că «Da, domnule, că picioare...»”.
Ilie Dumitrescu: „Păi, ce, mă, trebuie să spun ce îți place ție sau ce vrei tu să auzi?”

Gigi Becali: „Bine. Gata! Hai, lasă-mă! Nu am chef de tine acum”
Ilie Dumitrescu: Păi, nici eu de tine. Stai relaxat acolo!”

Concluziile lui Ilie Dumitrescu după FCSB – Rapid

Ilie Dumitrescu a analizat derby-ul dintre Rapid și FCSB, câștigat de giuleșteni, 1-0, explicând ce jucători i-au atras atenția.

În plus, fostul internațional consideră că FCSB ar fi meritat un rezultat mai bun și a lăudat modul în care formația antrenată de Elias Charalambous a jucat în partea secundă, când a căutat egalarea.

 „Rezultatul e puțin nedrept, ținând cont de ocaziile pe care și le-a creat FSCB în repriza secundă. A fost un asediu la poarta lui Moldovan. A fost o reacție foarte bună din partea celor de la FCSB. Cred că e cea mai bună repriză din acest play-off, ca ocazii și intensitate. La schimbările de la pauză mă așteptam.

Dar echipa a arătat foarte bine. A o presiune fantastică făcută de FCSB. Doar după introducerea lui Emmers, Rapid a mai ieșit din jumătatea proprie. Pe final a ieșit și Șut, iar Miculescu a intrat în locul lui. FCSB a jucat fară închizător. Asta arată forța acestei echipe.

Omul meciului l-aș considera pe Horațiu Moldovan. Iar Florinel Coman de departe cel mai bun jucător de la FCSB”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit sursei citate.

Intrarea lui Onea? A fost cu genunchiul, nu cu talpa! Prea ne văităm la orice, e fotbal! A fost o intrare mai periculoasă, dar e bine că Florinel Coman n-a pățit nimic. La fiecare meci cer o agresivitate pozitivă. Probabil că jucătorii mei au simțit derby-ul 
- Adrian Mutu

VIDEO Andrei Cordea, declarații după partida pierdută de FCSB cu Rapid: „Mergem până la final

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.