Liga 1

Acuzat de intrare criminală la Florinel Coman, Răzvan Onea a dat din vestiar: „Știam ce trebuie să facem”

+21 Foto
Răzvan Onea, foto: captură Rapid TV

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 24 aprilie 2023

Răzvan Onea (24 de ani) a reacționat după ce giuleștenii au fost criticați pentru jocul dur din derby-ul cu FCSB, câștigat cu 1-0. 

Acuzat de Florinel Coman după un fault extrem de dur, în minutul 5, fundașul dreapta a vorbit după meci, explicând faza și tactica giuleștenilor. 

Reacția lui Răzvan Onea după Rapid - FCSB 

„Am pus piciorul tare în dueluri. Știam că trebuie să-i luăm tare ca să-i incomodăm. Mă bucur că ne-a reușit. La faza cu Florinel Coman nu m-am dus agresiv, ca să-l lovesc. Am tras picioarele, nu m-am dus cu talpa în față. Am venit în viteză și el s-a dat peste cap. 

E o victorie foarte importantă. E o victorie la limită și e mult mai frumoasă. Am muncit foarte mult mult și sunt 3 puncte bine venite. Le mulțumim fanilor că au fost alături de noi. Au fost senzaționali. Au contat atitudinea și sprijinul suporterilor. Nu am văzut o asemenea atmosferă pe alte stadioane. 

Acum vom lua fiecare meci în parte. Vom încerca să câștigăm și cu CFR Cluj. Cred că putem obține toate punctele până la final”, a spus Răzvan Onea pentru site-ul clubului rapidist.

>

Intrarea lui Onea? A fost cu genunchiul, nu cu talpa! Prea ne văităm la orice, e fotbal! A fost o intrare mai periculoasă, dar e bine că Florinel Coman n-a pățit nimic. La fiecare meci cer o agresivitate pozitivă. Probabil că jucătorii mei au simțit derby-ul.

 - Adrian Mutu

Cinci jucători de la FCSB, cei mai slabi de pe teren în derby

Formația lui Adrian Mutu a reușit să deschidă scorul în minutul 21, iar până la final a reușit să se mențină în avantaj, grație unei bune organizări defensive și a intervențiilor salvatoare ale lui Horațiu Moldovan.

Dintre jucătorii celor două echipe, Alexandru Albu și Horațiu Moldovan au ieșit în evidență. Mijlocașul a marcat singurul gol al meciului, în timp goalkeeper-ul giuleștenilor a închis poarta, fiind decisiv în victoria formației lui Adrian Mutu. Cei doi au primit cele mai mari note ale meciului, 8.

De la Rapid, fundașul Dragoș Grigore a primit cea mai mică notă din partea GSP, 5. Aceeași notă au primit și 5 jucători de la FCSB: Deian Sorescu, Joyskim Dawa, Malcom Edjouma, Octavian Popescu și Billel Omrani. Vezi notele din Rapid - FCSB aici. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.