Campionate

Un star de la Bayern a fost dat de gol chiar de soție! A publicat numele amantei: „Încetează să mai joci la două capete”

+13 Foto
Cristina Buccino

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday, 24 April 2023

Amelia Lorente, nevasta internaționalului francez Lucas Hernandez (27 de ani), a devoalat pe Instagram aventura pe care el o are cu o anume Cristina Buccino: „Ți-l fac cadou”.

Bayern e din nou FC Hollywood. Criză în teren, indisciplină în afara lui. După ce Sadio Mane i-a tras un pumn în gură lui Leroy Sane, în vestiar, acum a ieșit Lucas Hernandez „la rampă”. 

În recuperare după o ruptură a ligamentelor încrucișate, apărătorul francez a fost pus într-o postură jenantă chiar de către soție, Amelia Lorente, care susține că are o aventură.

Soția lui Lucas Hernandez: „Nu uita că ai doi copii pe care nu-i vezi”

Într-o poveste pe Instagram publicată luni seară, tânăra în vârstă de 35 de ani a scris: „Poți să-ți închei jocul dublu, Lucas Hernández. Ți-l fac cadou, Cristina Buccino. Nu uita că ai doi copii pe care nu-i vezi”. 

La finele anului trecut au existat zvonuri despre o despărţire între fundaşul lui Bayern şi Amelia, cu care are un băiat de patru ani şi o fiică de zece luni.

A fost condamnat la 6 luni de închisoare pentru violență casnică

Căsnicia lor agitată a ținut prima pagină a tabloidelor de mai multe ori în trecut. În toamna anului 2021, campionul mondial din 2018 a apărut în fața instanței la Madrid, din cauza nerespectării unei interdicții de apropiere și contact, ca urmare a unui act de violență comis împotriva ei în 2017.

Tribunalul a admis atunci recursul jucătorului împotriva mandatului de arestare și a anulat executarea pedepsei dictate în decembrie 2019, când fusese condamnat la 6 luni de închisoare. Ulterior apăruseră chiar informații că Lucas și Amelia s-au împăcat și sunt din nou împreună, dar se pare că nu i-a ținut mult.

Cine este Cristina Buccino 

Cristina e o showgirl din Italia, în vârstă de 37 de ani. Ea a lucrat ca model, apoi a debutat în televiziune la emisiunea-concurs Tutto per tutto. Are 3 milioane de urmăritori pe Instagram, pentru care postează imagini incitante.

FOTO: instagram.com/cribuccino

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.