Liga 1

Mihai Stoica: „Am fost cu Lupescu, a râs Burleanu de el. Cu Gică Popescu am merge până în pânzele albe”

MM Stoica a vorbit despre Kyros Vassaras, președintele CCA, și despre Răzvan Burleanu, președintele FRF, în contextul scandalului de arbitraj de la meciul Rapid - FCSB.

Articol de Adrian Duţă  —  Tuesday, 25 April 2023

Mihai Stoica a vorbit despre Kyros Vassaras, președintele CCA, și despre Răzvan Burleanu, președintele FRF, în contextul scandalului de arbitraj de la meciul Rapid - FCSB 1-0.

MM Stoica, cel care odată cu retragerea lui Gigi Becali va fi noul președinte al consiliului de administrație de la FCSB, a declarat că echipa roș-albastră nu poate face nimic pentru a protesta împotriva lui Vassaras și Burleanu. 

MM Stoica: „Noi nu putem face nimic. Am fost cu Lupescu, a râs Burleanu de el. Cu Gică Popescu am merge până în pânzele albe”

„Noi nu putem face nimic. Ce putem să facem, să jucăm cu banderole albe? Astea sunt chestii puerile. Și Nelu Varga a avut dreptate (n.r. - când a criticat arbitrajul lui Colțescu la Farul - CFR 1-0). Noi dacă i-am cere demisia lui Vassaras, Burleanu ne-ar băga în seamă? Dacă îi cerem demisia, o să fim acuzați de xenofobie. Unora le place de el. 

Trei cluburi din 16 sunt nemultumite, CFR, FCSB și FCU Craiova. Toate cluburile din Liga 1, sau aproape toate, au cerut să pice regula U21. Li s-a dat peste nas. Nu avem pârghii. 

Am fost cu Lupescu (n.r. - la alegerile FRF din 2018, când Burleanu a obținut al doilea mandat). Am ieșit clar și am spus: fost mare jucător, om în care aveam încredere. A râs Burleanu de el. 

Apoi, cine a mai candidat? D-ăștia care au făcut-o pentru reclamă. Dacă ar candida Gică Popescu, am merge cu el până în pânzele albe”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Vine Vassaras și stă prin Grecia și ia banii la mișto că suntem noi proști. Bine, mă, sunt toți proști. Eu nu mai sunt. Sunteți oameni de nimic, care nu au demnitate. Am terminat-o cu voi. Aveți tiranie. 

Nu am cum să-i biruiesc. Sunt prea puternici, au prea multe structuri în spate. Ambii sunt ai lui Băsescu. Nu pot să o scot la capăt cu ei!. Ne spune «Te oblig să joci cu un jucător sub 21 de ani. Că sunt stăpân». Bine... Nu am ce face. Asta e tiranie. Nu o suport. Nu am ce căuta în tiranie. M-au biruit.

- Gigi Becali

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.