Liga 1

Penalty contestat puternic în FC Voluntari - Petrolul: ploieștenii au egalat după o simulare! Irobiso ar fi trebuit eliminat

+10 Foto
Irobiso a intrat în Matricardi și a primit penalty

Articol de Daniel Grigore  —  luni, 24 aprilie 2023

Gheorghe Grozav a egalat în FC Voluntari - Petrolul dintr-un penalty dictat ușor de „centralul” Sorin Costreie. Astfel, s-a intrat la cabine cu scorul de 1-1.

În minutul 41, Christian Irobiso a căzut în careul advers și s-a rostogolit pe gazon după un contact cu Patricio Matricardi. Arbitrul Sorin Costreie nu a stat pe gânduri și a arătat imediat spre punctul cu var, spre stupefacția gazdelor.

Penalty contestat puternic în FC Voluntari - Petrolul: așa au egalat ploieștenii

>

Ce s-a întâmplat? Aflat în urmărirea mingii, Irobiso a trecut în viteză pe lângă Matricardi, care era static. Nigerianul a intrat cu șoldul în Matricardi, care lăsase fundul în spate, și s-a aruncat pe gazon, rostogolindu-se de câteva ori.

Sorin Costreie a fost convins de căderea artistică a nigerianului și a dictat penalty pentru Petrolul. Decizia a fost aprobată și din camera VAR, de perechea Horia Mladinovici - Marius Badea. Costreie nu a fost chemat să revadă faza. 

Nigerianul mai avea un galben și, dacă ar fi fost taxat pentru simulare, urma să fie eliminat.

Gheorghe Grozav a „confiscat” mingea și a transformat impecabil, sub bara transversală, pentru 1-1. Anterior, Marcelo Lopes punctase pentru ilfoveni.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.