Liga 1

Viorel Moldovan, șocat de arbitrajul lui Horațiu Feșnic în meciul dintre Rapid și FCSB: „Era sub influenţa fenomenelor paranormale!”

Viorel Moldovan (50 de ani), fostul atacant al echipei naționale, a fost șocat de deciziile luate de arbitrul Horațiu Feșnic (33 de ani) în derby-ul dintre Rapid și FCSB, scor 1-0, în runda cu numărul 5 din play-off-ul Superligii.

Articol de Vlad Roșu  —  marţi, 25 aprilie 2023

Viorel Moldovan (50 de ani), fostul atacant al echipei naționale, nu înțelege deciziile luate de arbitrul Horațiu Feșnic (33 de ani) în derby-ul dintre Rapid și FCSB, scor 1-0, în runda cu numărul 5 din play-off-ul Superligii. 

Fostul internațional este de părere că „centralul” din Cluj-Napoca le-a blocat calea spre titlul de campioană celor de la FCSB.

Viorel Moldovan, despre Horațiu Feșnic, arbitrul de la Rapid - FCSB: „Ceva s-a întâmplat cu acest om”

„Chiar dacă sunt legat sentimental de Rapid, e clar că trebuie să fiu echidistant, corect. Feşnic le-a blocat calea spre titlu celor de la FCSB. Cred că ceva s-a întâmplat cu acest om. 

Era sub influenţa fenomenelor paranormale!”, a declarat Viorel Moldovan, potrivit Orange Sport. 

Erorile lui Horațiu Feșnic din meciul Rapid - FCSB 

În minutul 4, Răzvan Onea a avut o intrare violentă, brutală asupra lui Florinel Coman, pe care l-a „secerat” de-a dreptul. Feșnic i-a arătat doar cartonașul galben fundașului dreapta rapidist. Era 0-0. 

>

Apoi, în minutul 28, Dragoș Grigore l-a „capsat” pe Compagno, talpă pe gleznă, aproape de tendon. Și de această dată Horațiu Feșnic a scos numai „galbenul” din buzunar. Rapid conducea deja la acel moment cu 1-0. 

Faultul lui Dragoș Grigore / Captură TV @Digi Sport 1

„Ambele faulturi sunt de «roșu» clar, fără dubii! Sunt atacuri violente, brutale, îndeplinesc toate condițiile necesare pentru acordarea cartonașului roșu”, a declarat Adrian Porumboiu pentru GSP.RO.

Fostul patron al Vasluiului a continuat: „Ce n-am înțeles eu este ce a căutat Vidican în camera VAR. Copilul s-a pierdut complet, când a văzut ce atmosferă era. Un arbitru tânăr, n-are nici 10 meciuri în prima ligă, nu am auzit de el, auzisem de numele ăsta pentru că era a nu știu câta nevastă a lui Borcea... Sunt stupefiat de delegarea lui Vidican! E o problemă când arbitrul din camera VAR e de nivel inferior, fără experiență, iar cel din teren are ecuson FIFA”. 

Nici „centralul” Feșnic n-a scăpat de criticile lui Porumboiu: „Aveam o părere bună despre el, dar nu poți să închizi ochii la asemenea faze. N-are nicio scuză în fața mea! Ce atmosferă? Dacă ți-e frică de atmosferă, stai acasă. Când ești arbitru internațional, ai sânge în instalație și iei deciziile care se impun. 

În mod normal, și Feșnic, și ăia din camera VAR n-ar mai trebui să arbitreze până la finalul sezonului. Când faci așa ceva, te-ai curățat! Iar Vassaras nu trebuia să-l delege pe Feșnic la Rapid - FCSB, pentru că e din Cluj”. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.