Campionate

Cristiano Ronaldo, furios după eliminarea lui Al Nassr Riyadh din semifinalele Cupei Regelui » S-a luat de membrii propriului staff + Nici Radu Petrescu nu a scăpat

Sursă foto: Twitter@ EPLSL

Articol de Vlad Roșu  —  marţi, 25 aprilie 2023

Cristiano Ronaldo (38 de ani), fotbalistul celor de la Al Nassr Riyadh, a fost foarte nervos, în timpul

Lusitanul a gesticulat nervos și a făcut mai multe reproșuri către staff-ul echipei, fiind, probabil, nemulțumit de anumite decizii. Reacțiile portughezului au fost surprinse de camerele TV. 

Radu Petrescu n-a scăpat de furia lui Cristiano Ronaldo 

Nici românul Radu Petrescu (40 de ani), arbitrul partidei de luni seară, nu a scăpat de furia lui Cristiano Ronaldo. Ibericul a fost surprins protestând vehement după o decizie luată de român, care îi spunea că așteaptă o părere și din camera VAR. 

Sursă foto: Twitter @EPLSL

La finalul partidei, Cristiano Ronaldo a putut fi văzut resemnat, neputând accepta eliminarea în fața unei formații care a jucat din minutul 53 în inferioritate numerică. 

Cristiano Ronaldo, sezon de uitat la Al Nassr Riyadh 

Cristiano Ronaldo nu traversează un sezon foarte bun de când a ajuns la Al Nassr Riyadh. Deși pe plan individual cifrele lui sunt bune (14 goluri marcate în 14 meciuri), galben-albaștrii nu mai sunt lideri în clasament, fiind acum pe locul secund, cu 53 de puncte, la 3 puncte în spatele lui Al Ittihad. 

Pe lângă eliminarea din Cupă, Al Nassr Riyadh a fost eliminată și din Supercupa Arabiei Saudite. Formația lui Ronaldo a pierdut în semifinale contra celor de la Al Ittihad, scor 1-3, meci disputat în luna ianuarie. 

Pentru Al Nassr Riyadh urmează duelul cu formația lui Marius Șumudică, Al Raed, vineri, 28 aprilie, de la 21:30, în runda cu numărul 24 din campionatul Arabiei Saudite. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.