Liga 2

Gabi Tamaș a avut oferte de la Bayern Munchen și Lazio: „Am făcut câteva prostioare și am pierdut două transferuri”

+49 Foto
Gabi Tamaș, pe vremea când evolua pentru FCSB // FOTO: Arhiva GSP

Articol de Sergiu Alexandru, Costin Ștucan  —  marţi, 25 aprilie 2023

Gabriel Tamaș (39 de ani), fundaș la Concordia Chiajna, a fost invitat la GSP LIVE unde a dezvăluit cum a ratat trei transferuri importante: Lazio, Bayern Munchen și Celtic.

Apărătorul cu 67 de selecții în naționala României a povestit că a fost în atenția unor cluburi importante din Europa, dar că din anumite motive transferurile au căzut.

Cum a ratat Gabi Tamaș transferuri la Bayern Munchen și Lazio

>

„Să joc mai sus nu se putea. Poate la alte echipe. Am jucat în Anglia și Spania, cele mai bune campionate. Unde mai sus? Da, poate la alte echipe. Am ajuns la Celta Vigo când era un club mare, Spartak câștigase campionatul de 9 ori, West Brom juca în Premier League. 

Am făcut câteva prostioare și am pierdut un transfer sau două. De exemplu la Lazio. Am făcut o escapadă în cantonamentul naționalei. Dacă nu o făceam... Nu am plecat din cantonament. Am băut un șpriț și ne-am întors. Au fost mai mulți atunci. Doar eu și Mutu am fost dați afară, că nu eram la prima abatere. S-a văzut dimineața la antrenament. Eram toți cam avariați. Asta a fost să fie. Da, atunci eram în discuții cu Lazio. După aia... Au zis «Uite, că ai o viața extrasportivă...».

Al doilea transfer ratat a fost la Bayern Munchen. Când era Van Gaal antrenor. Eram la națională și jucam contra Olandei. Au fost discuții și nu s-au finalizat. Bine, a mai fost și Celtic. Nu am refuzat eu. Nu s-au finalizat discuțiile. Eu m-am înțeles, dar nu s-au finalizat...”, a povestit Gabi Tamaș la GSP LIVE. 

  • Crescut la Tractorul Brașov, Gabi Tamaș a fost legitimat de-a lungul carierei la echipe precum Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Bromwich, Doncaster, Watford, FCSB, Cardiff, Hapoel Haifa, Astra, U Cluj, FC Voluntari și Petrolul

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.