Liga 1

Adrian Mutu, ironie la adresa lui Mihai Stoica: „Înainte și după meci”

+21 Foto
Adrian Mutu. Foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de David Marinescu  —  marţi, 25 aprilie 2023

Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul celor de la Rapid, a postat, în mediul online, mai multe mesaje de susținere primite din partea fanilor giuleșteni, după victoria împotriva celor de la FCSB, scor 1-0, în runda cu numărul 5 din play-off-ul Superligii. 

Tehnicianul rapidiștilor a ținut să le aducă aminte internauților și ce mesaj avusese Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al celor de la FCSB, înainte de meci. Oficialul roș-albaștrilor a spus că FCSB va câștiga contra Rapidului și că nu se teme de atmosfera din Giulești. 

Adrian Mutu, activ în mediul online, după Rapid - FCSB 

Adrian Mutu a repostat, la InstaStory, o poză de pe contul„vișiniu.ro”, în care apare MM și declarația lui dinaintea meciului alături de o imagine cu Mutu la finalul partidei, zâmbind.

Sursă foto: Instagram @adrian10mutu

A urmat o postare făcută de o fană a Rapidului, care a scris următorul mesaj: „Un om care știe să recunoască dacă a greșit, care știe să își asume și care are coloană vertebrală. Cu tine până la sfârșit, Mister!”. Postarea a fost însoțită de o poză cu Mutu, sărbătorind victoria contra vicecampioanei. 

Sursă foto: Instagram @adrian10mutu

Și Beatrice Stăncioiu, soția lui Eduard Stăncioiu și nașa fiului lui Mutu, Tiago, a ținut să-l felicite pe antrenor, după meciul cu FCSB, postând un mesaj în limba engleză: „Vremurile grele creează oameni puternici. Și fiecare experiență dificilă ne dă oportunitatea să arătăm de ce suntem capabili. Ești rege!”. 

Sursă foto: Instagram @adrian10mutu

VIDEO. Atmosferă electrizantă pe stadionul Giulești în startul partidei Rapid - FCSB

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.