Liga 1

Gabi Balint a comis-o în direct: „Ah, FCSB... Mi-a scăpat! Uite cum mustăcește Duckadam”

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Articol de Adrian Jitea  —  marţi, 25 aprilie 2023

Gabi Balint (60 de ani) și Helmuth Duckadam (64 de ani) au oferit un moment comic în timpul unei emisiuni. 

Gabi Balint și Helmuth Duckadam au fost protagoniști la cea mai mare performanță din istoria fotbalului românesc, Cupa Campionilor Europeni cucerită de Steaua în 1986. 

Cei doi au rămas în relații bune, în ciuda opiniilor diferite pe care le au în conflictul pentru stabilirea continuatoarei. Balint e de partea CSA, iar Duckadam în tabăra FCSB

Gabi Balint: „Uite cum «mustăcește» Duckadam”

În timp ce analiza derby-ul dintre Rapid și FCSB, scor 1-0, Balint a fost folosit denumirea „Steaua” pentru formația lui Gigi Becali. S-a corectat imediat, rezultând un episod amuzant. 

„Eu zic că FCSB nu a pierdut din cauza arbitrajului, chiar dacă au fost greșeli evidente. A pierdut pe mâna ei. Prima repriză a fost sub așteptări, iar în a doua au ratat o mulțime de ocazii. 

Că se retrage Gigi Becali? Din ce se retrage? În acte n-a ocupat o poziție oficială, n-a fost finanțatorul Stelei. Ah, pardon, al FCSB-ului. Uite cum «mustăcește» Duckadam... mi-a mai scăpat”, a spus Gabi Balint, amuzat, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

VIDEO. Cum va arăta FCSB după ce Gigi Becali și-a anunțat retragerea din fotbal: „Pentru jucători nu se schimbă nimic. Va fi MM acolo”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.