Tenis

Jucătoarea din Rusia acuză, după ce compania aeriană i-a refuzat îmbarcarea: „Am fost tratată ca un cetățean dintr-o țară de lumea a treia”

+32 Foto
Vitalia Diatchenko.

Articol de Andra Mocanu  —  miercuri, 26 aprilie 2023

Vitalia Diatchenko (32 de ani, numărul 250 WTA), jucătoare din Rusia, susține că LOT, compania națională aeriană din Polonia, i-a refuzat îmbarcarea într-un avion care mergea la de la Cairo la Nisa, via Varșovia, din cauza naționalității. 

Rusoaica susține că din cauza acestui fapt nu a putut participa la un turneu din Franța, de pe Insula Corsica, scriu cei de la news.ro. 

Vitaliei Diatchenko i-a fost refuzat accesul într-o aeronavă a LOT, companie națională poloneză de zbor

„LOT Polish Airlines nu a putut accepta un cetăţean al Federaţiei Ruse în zborul său”, se arată într-un comunicat postat de polonezi, pe site-ul oficial al companiei. 

Vitalia Diatchenko a scris, în mediul online, experiența prin care a trecut după ce polonezii i-au refuzat îmbarcarea: „Am dormit în aeroport. Am fost tratată ca un cetățean dintr-o țară de lumea a treia din cauza naționalității mele”. 

Vitalia Diatchenlo fusese eliminată, în „optimile” de finală ale turneului de la Sharm Elsheikh (Egipt) de românca Elena Teodora Cadar (29 de ani, numărul 457 WTA), scor 2-6, 4-6. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.