Diverse

La 3 luni de la despărțirea de Pro, Mihai Mironică a revenit pe TV. A debutat deja la noul post

Mihai Mironică

Articol de Daniel Grigore  —  miercuri, 26 aprilie 2023

Mihai Mironică a semnat cu Prima Sport, unde va comenta evenimente sportive. A debutat deja pe post, fiind la microfon la meciul de fotbal dintre Wolves și Crystal Palace de marți seara.

La aproape 3 luni de la despărțirea de Pro Arena, unde ocupa poziția de moderator al emisiunii „Ora Exactă în Sport”, Mihai Mironică și-a găsit un nou angajament.

Cunoscutul jurnalist sportiv lucrează mai nou la Prima Sport, comentator sportiv.

Mihai Mironică a revenit la TV. A debutat ieri la Prima Sport

Mironică a debutat deja pe post, marți seara, când a comentat meciul de Premier League dintre Wolves și Crystal Palace, câștigat de gazde cu 2-0.

Nu a durat mult până ca Mironică să anunțe primul gol. Autogolul lui Joachim Andersen din minutul 3 a modificat tabela, iar Ruben Neves, din penalty, a închis-o în prelungirile părții secunde.

Mihai Mironică, de peste 30 de ani în presa sportivă

Comentatorul și moderator de emisiuni sportive, Mihai Mironică și-a început drumul la ProTV în 1995.

Dorința de a urma o carieră în jurnalism sportiv a apărut după ascultarea finalei Cupei Campionilor Europeni din 1989, iar primele meciuri de fotbal comentate au fost în cadrul Campionatul Mondial din 1994.

Mironică a comentat sporturi precum tenis, volei, atletism și rodeo; cu toate acestea, este cunoscut în general ca fiind comentator de fotbal.

Ca moderator de emisiuni sportive, Mironică este cunoscut pentru talk show-ul „Ora exactă în sport”, emisiune difuzată ultima oară pe 5 februarie 2023.

Mihai Mironică rememorează un episod de pomină cu Cristian Tudor Popescu: „Strada pustie, CTP în mijlocul ei, zori de zi”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.