Liga 1

Mihai Stoica a reacționat după conferința „inamicului” Vassaras: „Cum se spune asta în limba greacă?”

Articol de Adrian Jitea  —  joi, 27 aprilie 2023

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a reacționat în urma conferinței de aproape de trei ore pe care a susținut-o astăzi Kyros Vassaras. 

Kyros Vassaras, grecul aflat la conducerea arbitrajului din România, a „fardat” imaginea arbitrajului într-o conferință de presă susținută în limba engleză, asistat de Alexandru Deaconu. 

Mihai Stoica, unul dintre cei mai aprigi contestatari ai grecului, a reacționat la câteva zeci de minute distanță. 

Mihai Stoica, reacție după conferința lui Vassaras: „Nimeni nu ne-a sfidat așa!”

„Nimeni, niciodată, nu ne-a sfidat la modul ăsta. Nu știu cum se spune «intangibilitate» în limba greacă. Dar nu trebuie să știu. Trebuie să simt”, a scris Mihai Stoica pe contul personal de facebook. 

Adrian Mititelu Jr. a reacționat cu o ironie la postarea lui Mihai Stoica: „Anul asta nu mai merg la Mikonos”. Mykonos, insula grecească din Marea Egee, este una dintre destinațiile favorite de vacanță ale fiului finanțatorului de la FCU Craiova.

Mihai Stoica, 3 întrebări pentru Kyros Vassaras

În ziua premergătoare conferinței lui Vassaras, Mihai Stoica a adresat trei întrebări publice. 

L-aş întreba pe ce criterii a delegat în prima etapă a play-off-ului, la meciul nostru cu Craiova, cel mai echilibrat, un cvasinecunoscut, pe Florin Andrei, în timp ce la Farul cu Sepsi l-a delegat pe Kovacs.

Apoi, l-aş întreba de ce ne persiflează trimiţând un arbitru atât de valoros cum e Kovacs în Kuwait. N-am ştiut că şi acolo sunt derby-uri. Iar pe cel mai valoros arbitru român din ultimii 20 de ani, care acum este cel valoros arbitru VAR, Haţegan, l-au trimis în ziua meciului nostru cu Rapid în Arabia Saudită pentru o semifinală de Cupă. La noi a fost delegat Rareş Vidican...

Asta ar fi a treia întrebare. Domnule Vassaras, când ne luaţi şi pe noi în considerare? Eu aş vrea să aflu discuţiile lui Feşnic cu cei din camera VAR, ca să ştim cine e vinovat pentru masacrul din Giuleşti. Vinovat Feşnic, Vidican sau amândoi?
- Mihai Stoica la Orange Sport

VIDEO. De ce nu vorbește Kyros Vassaras, din 2014 președintele CCA, în limba română?

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.