Cupa Romaniei

Sabău nu e de acord cu Rednic, după ce a dus-o pe U Cluj în prima finală după 8 ani: „Calificare meritată”

+23 Foto
Ioan Ovidiu Sabău / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Remus Dinu  —  joi, 27 aprilie 2023

Dacă Mircea Rednic a pus la îndoială calificarea Universității Cluj în finala Cupei României Betano, acuzând deciziile de arbitraj venite din cabina VAR, Ioan Ovidiu Sabău nu împărtășește opinia fostului său coleg de la Rapid și Dinamo. 

„Șepcile Roșii” s-au impus cu 1-0 și au avansat în prima finală de Cupă după opt ani, iar „Moțul” Sabău consideră că Universitatea merită calificarea în ultimul act, acolo unde o va întâlni pe Sepsi, la Sibiu, pe 24 mai.

Ioan Ovidiu Sabău: „Calificare meritată. O mare bucurie pentru oraș”

„Tot respectul pentru aceşti jucători. Foarte încărcaţi, au tras de ei şi, până la urmă, au obţinut această calificare, cred eu meritată

Cred că ne-am descurcat bine, am stat bine în teren. Am schimbat şi sistemul la un moment dat. Au apărut şi accidentările şi a trebuit să improvizez. Am jucat un 3-5-2 sau un 3-5-1-1. 

E o performanţă, cred eu, pentru jucători, pentru mine. Cred că o mare bucurie pentru oraş, pentru cei care iubesc această echipă”, a spus Sabău, la microfonul Prima Sport

La final, a fost sărbătoare pe stadion. Clujenii au avansat în finala Cupei după o pauză de 8 ani, iar „studenții” au sărbătorit calificarea alături de galerie. În 2015, „Șepcile Roșii” pierdeau categoric finala cu FCSB-ul lui Gâlcă, 0-3 pe Arena Națională.

FOTO. Imagini spectaculoase surprinse de Raed Krishan la semifinala U Cluj - UTA

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.