Liga 1

Ilie Dumitrescu, consternat de ce a spus Kyros Vassaras: „Nu există așa ceva!”

Ilie Dumitrescu, fostul mare internațional, a fost enervat la culme de ce a auzit în conferința de presă de 3 ore a șefului CCA Kyros Vassaras.

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 28 aprilie 2023

Ilie Dumitrescu, fostul mare internațional, a fost enervat la culme de ce a auzit în conferința de presă de 3 ore a șefului CCA, Kyros Vassaras.

Fostul atacant al Stelei a fost deranjat de explicațiile grecului la două faulturi similare, ambele pedepsite cu doar cu cartonaș galben, ambele petrecute în același weekend.

Este vorba de faultul lui Irobiso, care l-a călcat pe tendon pe Armaș, în meciul Voluntari - Petrolul 2-2, în etapa #5 din play-out, dar și de faultul lui Dragoș Grigore în meciul Rapid - FCSB 1-0, când stoperul giuleștenilor l-a călcat pe tendon pe Andrea Compagno. Vassaras a declarat că au fost corecte doar cartonașe galbene, iar Ilie a răbufnit.

Ilie Dumitrescu, enervat de Kyros Vassaras

„Dacă eram în sală (n.r. - sala de conferințe) spuneam: «Hai să mergem, să îl lăsăm pe om să explice la pereți», deci eu mă ridicam si plecam. La faza cu Grigore și cea cu Irobiso, nu ai cum să ai vreo explicație. Șansa ca Grigore și Irobiso să lovească mingea este nulă, nu există, nu ai nicio șansă. 

Îl lovește premeditat (n.r. - Grigore pe Compagno). La mine este impactul emoțional pentru că este atacant, niciodată nu are șansă să atingă Grigore mingea. Nu are nicio legătură cu mingea, a fost cronologic, eu mă ridicam și plecam. 

Nici în Anglia, acolo unde erau intrări cu intensitate, nu mai vezi așa ceva. Nu există așa ceva. Crezi că Istvan Kovacs sau Hațegan dădeau roșu? Îți zic eu că nu”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit Digi Sport.

FOTO. Cele două faze la care se referă Ilie Dumitrescu

Irobiso l-a călcat violent pe Armaș // foto: captură Orange Sport
Faultul lui Dragoș Grigore asupra lui Andrea Compagno

VIDEO. Kyros Vassaras: „Încercăm să avem cea mai bună pregătire, să avem o implementare foarte bună a VAR-ului”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.