Tenis

Ce a remarcat Ilie Năstase în cazul Simonei Halep: „Cine plătește asta?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 28 April 2023

Ilie Năstase (76 de ani) a vorbit despre situația complicată în care se află Simona Halep.

Fostul lider ATP a comentat declarațiile oferite de Simona Halep, în care reclama faptul că judecarea cazului său întârzie, și a explicat ce probleme poate avea 

Ilie Năstase, despre situația Simonei Halep

E o pierdere mare că nu poate participa la Roland Garros? E o pierdere pentru ea, în primul rând! Lasă Roland Garros-ul... Vorba lui Țiriac, dacă e nevinovată, cine îi plătește toate turneele la care nu a participat?, a declarat Ilie Năstase pentru as.ro.

Simona Halep: „Am cerut ITF să-mi ridice suspendarea provizorie, dar a refuzat” 

„Mizam foarte mult pe această audiere, deoarece respingerea de către ITF a dovezilor mele în decembrie a avut consecinţe pentru calendarul meu. O audiere a fost programată pentru prima dată pentru 28 februarie, după care mă gândeam că voi avea posibilitatea să joc la Indian Wells. 

ITF a cerut ca această audiere să fie amânată pentru a avea timp pentru teste suplimentare. Am avut mari speranţe, dar a trebuit să aştept până la 24 martie. 

Însă ITF a cerut apoi anularea audierii din 24 martie. Nu am acceptat această decizie, deoarece regulamentul prevede că orice sportiv suspendat temporar are dreptul la o audiere rapidă. Începea să dureze foarte mult timp. Aşa că am cerut ITF să-mi ridice suspendarea provizorie, însă de asemenea a refuzat”, a mai spus jucătoarea din România. 

După 7 luni de suspendare provizorie din partea ITF, Simona Halep cere dreptul să fie judecată. În luna decembrie, ea a trimis către ITF toate dovezile contaminării cu un supliment. Cere doar o audiere mai rapidă și are tot dreptul să facă acest lucru. 

- Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.