Tenis

Patrick Mouratoglou a reacționat după mesajul controversat al lui Eugenie Bouchard: „Nu e corect!”

Patrick Mouratoglou // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 aprilie 2023

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, a reacționat după mesajele controversate postate de Eugenie Bouchard (29 de ani, 285 WTA).

După meciul cu Dayana Yastremska (22 de ani, 149 WTA), scor 6-7(6), 6-2, 6-2, canadianca Eugenie Bouchard a avut un mesaj controversat, legat de scandalul de dopaj în care a fost implicată Yastremska, pe Twitter, pe care ulterior l-a șters.

Patrick Mouratoglou a reacționat după mesajul lui Eugenie Bouchard

Azi, Mouratoglou a intervenit pe Twitter și a reacționat după controversa iscată de Bouchard.

„Sunt bucură că Genie a șters mesajul. Nu e corect să ataci oameni care au fost declarați nevinovați de către Tribunal”, a scris Patrick Mouratoglou pe Twitter.

Ce a scris Eugenie Bouchard 

„Am eu ceva cu jucatul împotriva dopatelor la Madrid...”, a scris Eugenie Bouchard. 

Ulterior, sportiva din Canada a șters mesajul, dar a revenit cu altul la fel de înțepător. Totul a pornit de la mesajul postat de un fan pe Twitter: „Eugenie conduce acum cu 2-0 în meciurile jucate la Madrid împotriva dopatelor”. Bouchard a replicat, amuzată: „Doar încerc să îmi fac și eu treaba”.

După 7 luni de suspendare provizorie din partea ITF, Simona Halep cere dreptul să fie judecată. În luna decembrie, ea a trimis către ITF toate dovezile contaminării cu un supliment. Cere doar o audiere mai rapidă și are tot dreptul să facă acest lucru. 

- Patrick Mouratoglou, despre Simona Halep

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.