Liga 1

A decis FCU Craiova - Chindia și a apărut ca Haaland la interviuri: „Am avut câteva luni grele”

+20 Foto
FCU Craiova a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 1-0, în runda cu numărul 6 a play-out-ului din Liga 1. William Baeten (26 de ani) a decis partida cu voleu superb marcat în minutul 45.

Articol de Adrian Jitea  —  vineri, 28 aprilie 2023

FCU Craiova a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 1-0, în runda cu numărul 6 a play-out-ului din Liga 1. William Baeten (26 de ani) a decis partida cu voleul superb marcat în minutul 45.

William Baeten a apărut la interviuri cu un look în stilul lui Erling Haaland, cu părul descoperit, și a analizat faza golului din perspectivă proprie. 

William Baeten, după golul decisiv din FCU Craiova - Chindia 1-0

„Am văzut mingea venind, i-am zis colegului să o lase. A fost perfectă pentru piciorul meu stâng. Am șutat din prima și mi-a ieșit. 

Am încercat să jucăm un fotbal rapid. N-a fost atât de ușor, formează o echipă organizată. Ne-a ieșit mai bine în partea secundă.

Eu am avut câteva luni grele, am fost accidentat, am muncit și acum apar rezultatele. La început a fost foarte greu, dar mi-am revenit. 

Nu contează cu ce echipă am juca în baraj. Nu mă uit la celelalte echipe, contează doar ce facem noi”, a spus William Baeten la „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

Am jucat cu o echipă bună, cred că am meritat să câștigăm. Baeten a făcut un meci foarte bun, dar și ceilalți s-au descurcat. Am avut și ocazie singură cu portarul. Mergem înainte! Vedem cine va executa următorul penalty. Important era să câștigăm astăzi, acum vedem ce se întâmplă
- Nicolo Napoli 

Clasamentul actualizat din play-out: 

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.