Liga 1

Mesaj răspicat de la CFR Cluj: „Acum că s-a greșit împotriva FCSB-ului, s-au aliniat toate astrele și au început să iasă în conferințe”

Cristi Balaj, președintele de la CFR Cluj și fost arbitru internațional, a vorbit despre conferința de 3 ore ținută de Kyros Vassaras, șeful CCA.

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 29 aprilie 2023

Cristi Balaj, președintele de la CFR Cluj și fost arbitru internațional, a vorbit despre conferința de 3 ore ținută de Kyros Vassaras, șeful CCA.

Deși l-a final a spus „sper că nu am atacat pe nimeni”, Balaj a avut un mesaj răspicat. A acuzat greșelile de arbitraj împotriva lui CFR Cluj și a declarat că „trebuie să se înțeleagă că toate echipele contează în campionatul acesta”, cu referire la FCSB.

Conferința lui Vassaras a fost pe 27 aprilie, la 4 zile de la meciul Rapid - FCSB 1-0, partidă în care giuleștenii trebuiau să aibă doi oameni eliminați, pe Onea și Dragoș Grigore, conform foștilor arbitri Ion Crăciunescu, Adrian Porumboiu și Ioan Igna. 

Cristi Balaj: „Acum că s-a greșit împotriva FCSB-ului, s-au aliniat toate astrele și au început să iasă în conferințe”

„Noi când am protestat în ultimele etape nu s-a făcut nicio conferință. Acum că s-a greșit împotriva FCSB-ului, s-au aliniat toate astrele și au început să iasă în conferințe, să se trimită comunicate. 

Trebuie să se înțeleagă că toate echipele contează în campionatul acesta. 

Cei de la FCSB justificat și-au prezentat dezamăgirea, exagerând, dar asta că s-a pus capac... nu știu la ce s-a pus capac. Noi avem și oală cu capac și frigider, să băgăm oala, la câte ni s-au întâmplat.

Nimeni nu a venit în sprijinul nostru și am venit cu imagini concludente. Nu ascund faptul că am rămas dezamăgit după această conferință de presă. Spun asta, deși am promis că tac, dar sper că nu am atacat pe nimeni”, a declarat Cristi Balaj, la Fanatik.

VIDEO. Kyros Vassaras: „Presiunea nu va funcționa!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.