Liga 1

Dan Petrescu își decide viitorul: „Neluțu m-a tot stresat. I-am zis să așteptăm meciul cu Rapid”

Dan Petrescu susține că finanțatorul Ioan Varga a insistat sâmbătă în privința prelungirii contractului antrenorului cu CFR Cluj.

Articol de Adrian Jitea  —  duminică, 30 aprilie 2023

Dan Petrescu susține că finanțatorul Ioan Varga a insistat sâmbătă în privința prelungirii contractului antrenorului cu CFR Cluj.

  • Rapid - CFR Cluj, din runda cu numărul 6 a play-off-ului Ligii 1, se joacă luni, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Dan Petrescu are contract cu CFR Cluj până în vara anului 2024, dar finanțatorul campioanei insistă pentru prelungirea înțelegerii până în 2029. 

Antrenorul a transmis că discuții punctuale vor fi purtate după meciul cu Rapid. 

VIDEO. Dan Petrescu: „I-am zis să așteptăm meciul cu Rapid”

>

„Neluțu m-a stresat să facem contractul pe 5 ani, i-am zis să așteptăm meciul cu Rapid. Dacă el vrea să semnăm un astfel de contract, nu cred că vrea să plece din fotbal sau că are probleme”, a dezvăluit Dan Petrescu într-o conferință de presă. 

Dan Petrescu: „Farul e favorită, dar nimic nu e decis”

„Până nu e matematic, nimic nu e decis. Farul e la mâna ei. Doar ei pot pierde acum campionatul.

Orice echipă din lume ar suferi când lipsesc primii 3 căpitani, Camora, Deac și Burcă. Indiferent că e Mourinho antrenor... niciodată n-am pățit asta. Din punct de vedere al muncii, fiecare își dorește, dar să vedem ce putem obține”, a continuat Petrescu în conferință. 

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înainte de Rapid - CFR Cluj

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.