Liga 1

Farul, criticată dur din studio + O vedetă luată în colimator: „N-a făcut nimic! Te aștepți de la el să fie motorul echipei”

+20 Foto
Ion Crăciunescu nu s-a ferit din a critica jocul „marinarilor” / foto: Bogdan Bălaș

Articol de Remus Dinu  —  duminică, 30 aprilie 2023

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu, 72 de ani, nu s-a ferit să critice prestația lui Denis Alibec din remiza Sepsi - Farul 1-1, scoțând în evidență, în același timp, și numeroasele greșeli din echipa „marinarilor”.

Pentru trupa lui Hagi, returul play-off-ului nu a început așa cum spera întreaga suflare de la malul mării. Farul s-a împiedicat pe terenul lui Sepsi și riscă să fie prinsă din urmă de contracandidatele CFR și FCSB. Jocul constănțenilor n-a excelat la Sfântu Gheorghe, aspect remarcat și de Ion Crăciunescu.

Ion Crăciunescu, analiză frontală: „Alibec n-a făcut nimic! Te aștepți de la el să fie motorul echipei”

„N-am mai văzut de mult atâtea pase greșite într-un meci al Farului! Te aștepți de la Alibec să fie motorul echipei...

Sigur, a avut realizări în acest sezon, dar azi n-a făcut nimic! Nu a făcut nimic prin care să iasă în evidență, nu s-a diferențiat deloc față de ceilalți. Ne mulțumim că a contribuit la gol? Toată lumea așteaptă mult mai mult de la el”, a spus Ion Crăciunescu, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Fostul arbitru a adăugat ulterior: „Nu-mi venea să cred că o echipă tehnică precum Farul, cu atâtea individualități, a putut pierde atâtea mingi!”. 

5e nota primită de Alibec din partea Gazetei, pentru prestația ștearsă din Covasna

FOTO. Imagini spectaculoase surprinse în remiza Sepsi - Farul 1-1

Clasamentul din play-off actualizat, după Sepsi - Farul 1-1

VIDEO Alex Bourceanu, despre lupta la titlu din Superligă: „Farul are prima opțiune la titlu, însă poate fi prinsă din urmă”

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.