Liga 1

„A fost ca Eto'o cu Mourinho” » Comparația serii după Sepsi - Farul

+20 Foto
Sepsi - Farul 1-1 » La finalul duelului din runda #6 a play-off-ului, Cristiano Bergodi (58 de ani), antrenorul covăsnenilor, l-a lăudat pe Mario Rondon (37).

Articol de Alexandru Barbu  —  duminică, 30 aprilie 2023

Sepsi - Farul 1-1 » La finalul partidei din runda #6 a play-off-ului, Cristiano Bergodi (58 de ani), antrenorul covăsnenilor, l-a lăudat pe Mario Rondon (37).

Atacant central de meserie, venezueleanul trecut pe la Gaz Metan și CFR Cluj a evoluat în flancul stâng contra Farului, pentru a-i face loc în centrul ofensivei lui Pavol Safranko. 

Sepsi - Farul 1-1 » Cristiano Bergodi: „I-am zis lui Rondon că a fost ca Eto'o cu Mourinho, la Inter”

„Rondon a intrat bine în Cupă, cu CFR (n.r. - 3-0), când s-a accidentat Ion Gheorghe, a făcut un meci bun şi m-am gândit să rămână el acolo, pentru că nu aveam extreme. La 37 de ani, i-am zis că a fost ca Eto'o la Inter, cu Mourinho, când juca în flanc, că nu era loc în centru”, a declarat Bergodi, potrivit Orange Sport.

Rondon evoluează din vară la Sepsi, reușind la Sfântu Gheorghe 9 goluri și două assist-uri în toate competițiile (44 de apariții).

Azi am arătat caracter, spirit de grup, băieții n-au renunțat nicio clipă. Am avut și câteva ocazii. Mă bucur, am jucat împotriva Farului și am reușit lucruri bune. Era dificil, am adoptat o strategie de a renunța un pic la posesie, să acoperim mai bine spațiile. 

Nu au găsit soluții, nu erau zone libere între linii. Noi încercăm să jucăm cu toată lumea, avem ambiție. Jucăm pe stadioane frumoase, cu public. Dacă n-ai motivație, ar trebui să te lași.

- Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi

Ce s-a întâmplat în celelalte meciuri ale zilei din Superliga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.