Liga 2

Ovidiu Burcă ar pregăti o schimbare importantă pentru Gloria Buzău - Dinamo » Gata să mizeze pe un debutant

Articol de Sergiu Alexandru  —  duminică, 30 aprilie 2023

După 0-2 cu CSA Steaua și 1-3 cu Poli Iași, Dinamo se pregătește de meciul cu Gloria Buzău, din etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 2.

  • Gloria Buzău - Dinamo se joacă luni, 1 mai, de la 17:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport. Prima Sport și DigiSport

Pentru partida de la Buzău, antrenorul „câinilor”, Ovidiu Burcă, ar pregăti o schimbare importantă în echipa de start.

Schimbarea pregătită de Ovidiu Burcă la Dinamo

Astfel, tehnicianul e gata să-l scoată din poartă pe tânărul Denis Oncescu, 18 ani. În locul acestuia, Burcă ar vrea să mizeze pe un alt puști, Alexandru Stoian, care nu are niciun meci oficial, în timp ce Filip Dujmovic (24 de ani) va rămâne în continuare pe bancă, potrivit digisport.ro.

Denis Oncescu, gafă în CSA Steaua - Dinamo

Denis Oncescu a comis-o în minutul 29 al confruntării cu Steaua, la 1-0 pentru „militari„. Aflat la 11 metri de propriile buturi, puștiul a trimis o pasă neglijentă pre spaniolul Gorka Larrucea, dintr-o lovitură liberă indirectă executată din lateral. Ibericul a bâlbâit mingea, iar Chipirliu a interceptat și a trimis în poarta goală.

Totuși, primul gol al „militarilior” pare să fi fost înscris în circumstanțe neregulametare! Fostul arbitru Marius Avram susține că lovitura liberă indirectă executată de Oncescu ar fi trebuit repetată!

„Golul doi al celor de la CSA Steaua a fost înscris în condiții neregulamentare.  Având in vedere că lovitura liberă este din interiorul careului celor de la Dinamo şi atacantul de la CSA Steaua, care se afla în interiorul suprafeței de pedeapsă, atacă adversarul și își dispută mingea, lucru nepermis de legile jocului, lovitura liberă ar fi trebuit repetată”, a spus Marius Avram.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.