Handbal

Rezultat șocant în preliminarii: victoria de cotă 30,00 la pariuri, contra Ungariei, i-a calificat la EURO 2024 » Lista completă a celor 24 de participante

Insulele Feroe, Grecia și Georgia s-au calificat în premieră, cei din urmă datorită unei surprize colosale: victorie de cotă 30,00 în Ungaria.

Articol de Adrian Jitea  —  Sunday, 30 April 2023

Lista formațiilor participante la Campionatul European de handbal masculin programat anul viitor, în Germania, a fost finalizată. Insulele Feroe, Grecia și Georgia s-au calificat în premieră, cei din urmă datorită unei surprize colosale: victorie de cotă 30,00 în Ungaria.

Campionatul European din Germania, programat în intervalul 10 ianuarie - 28 ianuarie 2024, o va avea la start și pe România. „Tricolorii” revin după o pauză de 28 de ani, dar adevărata surpriză a zilei s-a petrecut în Ungaria.

Ungaria - Georgia, rezultat uluitor în preliminariile EURO 2024

Maghiarii, deja calificați, au cedat total surprinzător în fața modestei naționale din Georgia, scor 30-31. Reușita decisivă a venit în ultima secundă, dintr-o aruncare de la 7 metri. Rezultatul le-a permis georgienilor să încheie pe locul 3 în grupa 6 și să obțină biletul pentru turneul final, pentru prima dată în istorie.

La pariuri, cota medie pentru o victorie a Georgiei era de 20,00, la unele case ajungând până la 30,00. Triumful Ungariei era cotat cu 1,01. În partida tur din grupă, maghiarii câștigaseră 41-24.

Lista celor 24 de formații calificate la Campionatul European de handbal din 2024:

  • Germania, Suedia, Spania, Danemarca, Portugalia, Norvegia, Islanda, Austria, Olanda, Ungaria, Slovenia, Franța, Macedonia de Nord, Serbia, Cehia, România, Croația, Elveția, Bosnia, Polonia, Insulele Feroe, Grecia, Georgia și Muntenegru.

5 trofeeare Suedia la Campionatul European, record al competiției. Suedezii sunt și campioni en-titre

Citește și alte știri din handbal: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.