Liga 1

Imagini surprinse imediat după fluierul final: primul om de pe banca FCSB-ului care a mers la Andrei Ivan

+11 Foto
Andrei Ivan a fost consolat de Neubert după meci / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Cristi Preda (foto), Iosif Popescu (video), Cătălin Stroia  —  luni, 01 mai 2023

Finalul derby-ului Universitatea Craiova - FCSB, încheiat 1-2, a generat stări de spirit diferite în cele două tabere: disperare pe chipul lui Andrei Ivan, cel care și-a bătut joc de un penalty la 0-1, și extaz la roș-albaștri, care au dat tonul petrecerii pe gazonul unui „Oblemenco” dat pe silențios. 

Demoralizat după faza din minutul 82, când a avut egalarea în bocanc, însă a executat deplorabil un „11 metri”, Andrei Ivan a fost un monument de deznădejde după meci. Nu doar coechiperii au venit să-l încurajeze, ci și rivalii. 

Thomas Neubert, preparatorul fizic de la FCSB, a fost primul om din staff-ul roș-albaștrilor care a mers să-l îmbărbăteze pe Ivan. Neamțul l-a mângâiat părintește pe frunte și i-a transmis câtea cuvinte de încurajare. Ulterior, și italianul Compagno a venit personal pentru a-l consola pe „nouarul” Universității.

+11 Foto
Andrei Ivan a fost consolat de Neubert după meci / foto: Cristi Preda (GSP)

Doar cine nu bate penalty nu greșește!”, a spus Andrea Compagno după meci, întrebat despre lovitura de pedeapsă irosită de golgeterul Craiovei. 

Roș-albaștrii dansează, roș-albaștrii se distrează!

Deziluzia oltenească a trecut rapid în plan secund în momentul în care întreaga echipă a celor de la FCSB a început să sărbătorească victoria. Rezervele au dat buzna pe teren și au sărit în brațele titularilor. Florinel Coman &co. au fost doar zâmbete și au celebrat zgomotos triumful care readuce echipa lui Becali în calculele pentru titlu.

+11 Foto
Andrei Ivan a fost consolat de Neubert după meci / foto: Cristi Preda (GSP)

Iar Charalamblus, antrenorul adoptat imediat de galeria roș-albaștrilor, a oferit un alt cadru care demonstrează că șederea în România îi priește de minune. După meci, cipriotul s-a fotografiat cu mai mulți suporteri prezenți în zona tribunelor, inclusiv cu un copil de câțiva ani care purta pe braț o eșarfă cu FCSB.

VIDEO Sorin Cîrțu, declarații la finalul derby-ului cu FCSB: „Ne-a lipsit șansa”

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.