Liga 1

L-au ascultat pe Neagoe, apoi l-au contrazis în direct: „Vecin cu absurdul, nu are nicio legătură cu ce s-a întâmplat”

Eugen Neagoe/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 01 mai 2023

Eugen Neagoe, antrenorul Universității Craiova, a fost criticat de Emil Grădinescu și Gică Popescu pentru discursul de la finalul meciului cu FCSB, scor 1-2.

Neagoe a fost furios pe mediatizarea erorilor comise de „centralul” Horațiu Feșnic în Rapid - FCSB, scor 1-0, semnalate și comentate pe larg de foștii arbitri Adrian Porumboiu, Ion Crăciunescu sau Ioan Igna.

„Cum să nu afecteze discuțiile? Jocul nu l-a afectat, că am dominat. Când se vorbește o săptămână doar despre asta... nici lui Băsescu nu i s-a făcut o așa campanie”, a spus Neagoe după meci, fiind apoi contrazis de Gică Popescu și Emil Grădinescu. Neagoe a criticat și arbitrajul lui Istvan Kovacs, imputându-i „centralului” că nu l-a eliminat pe Compagno în prima repriză, după o intrare asupra lui Zajkov. 

Emil Grădinescu și Gică Popescu îl contrazic pe Eugen Neagoe

„Este vecin cu absurdul dialogul dintre reporteri și Neagoe. El invocă o discuție în spațiul public despre arbitrajul lui Feșnic. Ce spune Neagoe nu are nicio legătură cu ce s-a întâmplat. 

Mai mult, insinuează că Istvan Kovacs i-a dezavantajat, dar i-a acordat două penalty-uri, primul nici măcar nu a fost (n.r. - presupusul henț al lui Iulian Cristea). Hai să fim serioși!”, a spus comentatorul TV Emil Grădinescu, la Orange Sport.

Prezent în studioul emisiunii „Fotbal Show” de la Prima Sport, Gică Popescu a opinat: „Nu sunt de acord cu Eugen, a beneficiat de două lovituri de la 11 metri în această seară. Pe una a și fructificat-o... a avut și trei ocazii prin care se putea impune. Ce are de a face ce s-a discutat cu execuția lui Ivan? Să dai vina pe arbitraj? Nu cred că e o atitudine firească, dar așa e după meci, când pierzi”.

VIDEO. Sorin Cîrțu, declarații la finalul partidei cu FCSB: „Ne-a lipsit și șansa”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.