Handbal

Imaginea sezonului în handbalul european » Adversarele de la Vipers au rămas în Polivalentă și au privit fascinate galeria Rapidului

+10 Foto
După fluierul final, galeria și jucătoarele au cântat minute bune. Atmosfera le-a „hipnotizat” pe mezinele lotului norvegian, Tuva Hove (22 de ani) și Mina Hesselberg (23 de ani).

Articol de Adrian Jitea  —  Monday, 01 May 2023

Rapid a pierdut manșa tur a sfertului de finală cu Vipers Kristiansand, scor 25-31, dar a oferit imaginile sezonului în Liga Campionilor.

  • Rezultatele celorlalte prime manșe din „sferturile” Ligii Campionilor:
                -->>> Ferencvaros - Metz 26-32 (detalii AICI)
                -->>> Odense - Gyor 27-29 (detalii AICI)
                -->>> Esbjerg - CSM București 32-28 (detalii AICI)

Norvegiencele de la Vipers, campioanele ultimelor două ediții din Ligă, au fost irezistibile duminică, în Polivalenta din București. Au trecut lejer de Rapid și se îndreaptă spre un nou trofeu suprem.

Elevele lui Kim Rasmussen nu s-au făcut de râs, au luptat până în ultima clipă și au fost răsplătite de cei aproape 5.000 de spectatori.

FOTO. Imaginile sezonului: jucătoarele lui Vipers, cucerite de galeria Rapidului 

+10 Foto
Tuva Hove și Mina Hesselberg, ochi și urechi la galeria Rapidului

După fluierul final, galeria și jucătoarele au cântat minute bune. Atmosfera le-a „hipnotizat” pe mezinele lotului norvegian, Tuva Hove (22 de ani) și Mina Hesselberg (23 de ani). 

Cele două s-au poziționat aproape de peluză, la intrarea spre vestiare, și au privit fascinate reprezentația.

Katrine Lunde: „Știam că Rapid are fani extraordinari, dar nici chiar așa!”

Inclusiv legendara Katrine Lunde, probabil cea mai mare portăriță din istoria handbalului, a recunoscut că nu a mai întâlnit o astfel de atmosferă.

Vreau să încep prin a lăuda atmosfera. Știam că au niște fani extraordinari, dar nici chiar așa. Mi-a plăcut să joc în fața lor. Sunt un pic geloasă pe modul în care se comportă. Ne-au dat chiar și nouă energie, mi-a plăcut la nebunie. Nu sunt multe echipe care au asemenea fani! 

Meciul a fost greu, epuizant. În cele din urmă, ne-am descurcat. Rapid e o echipă puternică, au jucătoare cu experiență, știam că trebuie să jucăm inteligent contra lor. Vom lupta la fel și la manșa retur, nu le vom permite să revină
- Katrine Lunde, portar Vipers Kristiansand

VIDEO. Galeria și jucătoarele Rapidului au cântat împreună după eșecul cu Vipers Kristiansand

>

Au „pățit-o” și steliștii

Un episod asemănător s-a petrecut pe 26 ianuarie 2023, în „sferturile” Challenge Cup la volei masculin. CSA Steaua a fost învinsă de Olympiakos, scor 2-3 (15-25, 21-25, 25-15, 25-20, 11-15).

După meci, jucătorii „militari” au rămas în sala „Mihai Viteazul” din București și au cântat cu fanii din Peluza Sud. Încântat de atmosferă, un adversar de la Olympiakos „a intrat în horă”. 

Citește și alte știri din handbal: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.