Liga 1

Un fost fotbalist și un ex-manager din Liga 1 au explicat „blackout-ul” lui Ivan de la penalty: „A vrut să schimbe și să dea tare” + „De 3 meciuri nu mai există!”

+29 Foto
Andrei Ivan // FOTO: Cristi Preda

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 01 mai 2023

FCSB  s-a impus în derby-ul cu CS Universitatea Craiova, 2-1, și continuă să spere la titlul în Liga 1, fiind la 3 puncte de liderul Farul.

La finalul meciului, în emisiunea GSP LIVE, Grigore Sichitiu și Stelian Stancu au comentat prestația lui Andrei Ivan și penalty-ul ratat incredibil în finalul meciului, la 1-0 pentru FCSB.

Andrei Ivan, tras la răspundere după CSU Craiova - FCSB

Grigore Sichitiu (74 de ani), fost președinte la Rapid, a comentat situația lui Andrei Ivan și l-a criticat pe atacantul de 26 de ani pentru ultimele evoluții, nu doar pentru ratarea din derby-ul cu FCSB.

„Incredibil... Ivan e jucător de națională... Incredibil! E ceva de nexplicat. Am văzut mii de penalty-uri, dar să-i dai așa, în «cap»... Nu cred mai poate un alt jucător să mai facă așa ceva nici dacă bate de o mie de ori! Nu poți să dai. A fost ceva incredibil. Nu știu cum a putut să ducă așa piciorul. Toți marii jucători au ratat. Dar să dai așa...

Asta arată că e într-o pasă extrem de proastă. El de trei meciuri nu mai există. Nu am mai văzut nicio acțiune. El dribla, își asuma răspunderea, trăgea la poartă. Dar la ora actuală... Totul a culminat cu această execuție, care e mai mult decât jenantă! Nu știu ce e cu el”, a spus Grigore Sichitiu la GSP LIVE.

El a fost completat de Stelian Stancu, prezent și el în studioul GSP.

„Încercam să-i găsesc o scuză. Cred că a vrut să bată într-un anumit colț și s-a răzgândit pe parcurs, când a văzut ce face portarul. A vrut să schimbe și să dea tare, dar nu a ieșit nimic. Din păcate, pentru el, a ieșit ceva foarte rău”, a spus fostul fotbalist de la FCSB.

Am avut ocazii, am încercat să jucăm fotbal. Din păcate, am făcut două greșeli și am ieșit din lupta pentru titlu. Aș vrea să am și eu cu CFR un arbitraj așa cum a avut FCSB azi. 

– Eugen Neagoe, antrenor FCSB

VIDEO Penalty-ul ratat de Andrei Ivan în Universitatea Craiova - FCSB

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.