Liga 1

„L-ai transfera pe fiul tău la tine în echipă?” » Bogdan Lobonț, răspuns fără ezitări, la GSP Live: „Văd și în Liga 1 antrenori care și-au luat copiii peste tot”

Bogdan Lobonț / Captură GSP Live

Articol de Remus Dinu  —  Friday, 12 May 2023

Invitat recent la GSP Live, Bogdan Lobonț, 45 de ani, a fost întrebat de moderatorul Costin Ștucan dacă l-ar transfera pe fiul său la următoarea echipă pe care o va antrena.

Andrei, fiul lui Bogdan Lobonț, a semnat în luna ianuarie a acestui an cu CSO Plopeni, o formație din al treilea eșalon. Fiul lui Lobby e născut în 2003 și evoluează pe postul de fundaș dreapta. Puștiul a jucat și pentru juniorii Rapidului, însă n-a rămas în Giulești. 

Fostul mare portar al naționalei a oferit un răspuns sincer și a dezvăluit singura condiție în care ar lucra cu fiul său la viitorul club. 

Bogdan Lobonț: „L-aș lua doar dacă e cu trei, patru clase peste restul”

>

„Nu l-aș lua (n.r. - râde). Sau poate l-aș lua, dar cu o condiție. Să fie cu trei, patru clase peste ceea ce e acolo. Pentru că el deja are o presiune foarte mare ținând cont de numele pe care-l are. Dacă nu e mai valoros, intervin tot felul de discuții și sunt o grămadă de exemple în fotbalul actual. Au fost și la Liga 1 antrenori care și-au luat copiii peste tot (n.r. - Marius Croitoru e unul dintre exemple). 

Un antrenor are, oricum, parte de multe lucruri negative. De ce să mai atragă și alte discuții?

El e fundaș dreapta. Am avut o discuție cu el când era mai mic și mi-a spus că nu vrea să fie portar, cu toate că-mi cerea mănuși. «De ce-mi ceri mănuși dacă nu vrei să fii portar?» Spunea că le vrea la școală, să apere în pauze”, a spus Lobonț, la GSP Live.

Bogdan Lobonț - CV spectaculos ca jucător, vrea să-și spună cuvântul și în antrenorat

În scurta sa carieră de antrenor, Bogdan Lobonț a antrenat-o pe U Cluj (sezonul 2018/2019), dar și naționala U20 (2011-2022). De asemenea, a activat pentru puțin timp în staff-ul lui Cosmin Contra de la prima reprezentativă a României. Lobonț a activat și ca scouter la AS Roma, clubul de la care s-a retras din activitatea de fotbalist. 

Ca jucător, fostul portar a avut un CV bogat, cu echipe importante, precum Rapid, Ajax, Dinamo, Fiorentina și AS Roma, dar și 86 de meciuri pentru echipa națională a României.

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.