Liga 2

Bogdan Lobonț, contrariat de situația titularului de la Dinamo: „Am văzut un articol... Unde vreți să prindă experiență?”

+25 Foto
Denis Oncescu e susținut de galerie, dar și-ar putea pierde locul de titular / foto: GSP

Articol de Remus Dinu  —  luni, 01 mai 2023

Bogdan Lobonț (45 de ani), fostul goalkeeper al lui Dinamo și al echipei naționale, sare în apărarea lui Denis Oncescu, tânărul portar al roș-albilor care e în mare pericol să-și piardă locul de titular din cauza erorilor comise în ultimele săptămâni.

Mare susținător al regulii care promovează fotbaliștii tineri, Lobonț nu e de acord cu pedepsirea lui Oncescu. Puștiul de 18 ani ar urma să revină pe banca lui Dinamo, idee pe care Lobby o demontează în totalitate.

„Am văzut un articol despre Oncescu de la Dinamo. A făcut două erori... da! Dar am văzut că s-ar putea reîntoarce pe bancă. Apoi, când va fi nevoie de Oncescu pentru a juca, se va spune că nu are experiență. 

Unde vreți să prindă experiență? Jucând sau stând pe bancă? Jucătorii «under» unde fac experiență? Jucând câte 45 de minute sau stând pe bancă?”, a spus „Pisica” Bogdan Lobonț, la GSP Live. 

>

Oncescu, rezervă la Buzău?!

Pentru partida de la Buzău, antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, ia în calcul să facă o schimbare importantă în echipa de start. Astfel, tehnicianul e gata să-l scoată din poartă pe tânărul Denis Oncescu, 18 ani, care a gafat în derby-ul cu CSA Steaua (0-2), iar cu Poli Iași (1-3) a încasat două goluri ușoare

În locul acestuia, Burcă ar vrea să mizeze pe un alt puști, Alexandru Stoian, care nu are niciun meci oficial, în timp ce Filip Dujmovici (24 de ani) va rămâne în continuare pe bancă. 

În acest sezon de Liga 2, Oncescu a îndeplinit criteriul eligibilității U19, de care e nevoie în eșalonul secund, pe lângă regula U21. 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.