Liga 1

Fost coleg cu Adi Mutu, Bogdan Lobonț e surprins de antrenorul Rapidului: „Mă uit cum sunt el și Rădoi”

Adrian Mutu

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 01 mai 2023

Fostul internațional Bogdan Lobonț a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP LIVE. 

Coleg cu Adrian Mutu la echipa națională, Bogdan Lobonț a povestit cum era „Briliantul” ca jucător și spune că se declară surprins de modul în care Adrian Mutu, acum antrenor la Rapid, abordează partidele. 

Bogdan Lobonț, surprins de Adrian Mutu 

„Mutu mai comenta la națională când trebuia să facă defensivă. D-asta mă surprinde ca antrenor. E mai mult defensiv, având în vedere creativitatea pe care o avea ca jucător.

Nu că e ciudat, dar... Mă uitam la el și la Mirel. Rădoi era mai defensiv ca jucător, iar acum e un antrenor ofensiv. Mutu era ofensiv ca jucător și e defensiv ca antrenor. Am văzut câteva meciuri ale lui Cristi Chivu. El le combină bine. Da, are stofă de antrenor”, a spus Bogdan Lobonț la GSP LIVE.

Ei sunt obișnuiți să câștige, sunt favoriții numărul 1 la câștigarea campionatului. Dan Petrescu a obișnuit cu astfel de presiune. CFR va veni cu ambiție mare, băieții știu ce ne așteaptă. Sperăm să fi mai atenți în fața porții, să concretizăm ocaziile. Sper să fim mult mai atenți în fața porții. CFR are cei mai buni jucători din Liga 1. Chiar dacă nu vor fi Deac și Burcă, și ceilalți sunt experimentați. Ei sunt într-un moment dificil, sunt supărați. Vor să revină, să câștige din nou. Sunt o echipă bună, cu antrenor experimentat. Ne dorim și noi victoria și sper să o obținem. 

- Adrian Mutu, despre Rapid - CFR Cluj

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.