Liga 1

Mesaj neașteptat al șefului galeriei de la Rapid: „Țin să anunț, să știe toată lumea”. Situație incredibilă, diseară, în derby-ul de pe Giulești cu CFR

+9 Foto
Nelu Varga, Bocciu și Gigi Corsicanu, la duelul CFR - FCSB din 15 decembrie 2022 / foto: GSP

Articol de David Marinescu  —  luni, 01 mai 2023

Liviu Ungurean - „Bocciu”, liderul galeriei de la Rapid, și-a anunțat peluza, la meciul de handbal cu Vipers de ieri, că nu va fi prezent în Giulești la derby-ul cu CFR Cluj. E un anunț enigmatic, chiar înaintea meciului cu echipa amicului Nelu Varga.

  • Rapid - CFR Cluj se joacă de la ora 20.30, liveTEXT&FOTO pe GSP.ro și în direct la Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

Rapidul nu va avea șef de galerie la duelul din play-off cu CFR Cluj. Anunțul a fost făcut încă de duminică de cel poreclit „Bocciu”. Liderul fanilor giuleșteni a transmis că nu va fi în țară la ora meciului. 

Prezent în Sala Polivalentă pentru duelul echipei de handbal cu Vipers Kristiansand, liderul peluzei a luat brusc cuvântul la portavoce: „Eu nu vin la meci mâine seară (n.r. - luni seara)”, le-a spus Ungurean celor pe care-i dirija.Un anunț care i-a făcut pe cei prezenți să ridice din sprâncene, ținând cont că Bocciu n-a ratat niciun meci în ultimii ani, de când a devenit liderul peluzei giuleștene.

Gazeta a încercat să-l contacteze pe Bocciu, dar șeful de galerie al alb-vișiniilor nu a răspuns apelurilor ziarului. Dinspre anturajul acestuia a apărut în ultimele ore informația că motivul absenței ar fi reprezentat de unele probleme de natură personală.

Bocciu și Corsicanu, în anturajul lui Neluțu Varga

Însă o altă posibilă explicație pentru „dispariția” lui „Bocciu” de la meciul cu CFR Cluj ar fi legată de amiciția acestuia cu Neluțu Varga, patronul adversarei din această seară.

Anul trecut, pe 15 decembrie, Nelu Varga, finanțatorul campioanei, a fost surprins în loja de pe Arena Națională, la duelul cu FCSB, alături de Liviu Ungurean și Gigi Corsicanu, cei mai influenți oameni din galeria rapidistă.

+9 Foto
Nelu Varga, Bocciu și Gigi Corsicanu, la duelul CFR - FCSB din 15 decembrie 2022 / foto: GSP

Contactat la acel moment de reporterii Gazetei pentru a comenta informația, Dan Șucu, patronul Rapidului, s-a rezumat la a spune că „de când am intrat în lumea aceasta a fotbalului, am învățat să nu mă surprindă nimic”.

Suntem prieteni. Am fost invitați la meci și am mers. Noi avem o prietenie veche cu Nelu Varga. El a venit la București și ne-a invitat în calitate de prieteni. Nu e niciun fel de altă conotație că am fost la meci împreună
- Liviu Ungurean, actualul șef al Peluzei Nord, pentru GSP

VIDEO Cum arată circuitul transferurilor la Rapid » Dezvăluiri din interior

>

Citește și alte știri despre Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.