Liga 1

Mihai Rotaru n-a rezistat! Cum l-au surprins camerele imediat după penalty-ul lamentabil al lui Andrei Ivan

+7 Foto
FOTO: Captură @Orange Sport

Articol de Adrian Jitea  —  luni, 01 mai 2023

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, a plecat din lojă imediat după penalty-ul irosit de Andrei Ivan în eșecul cu FSCB, scor 1-2.

Andrei Ivan s-a făcut de râs în minutul 83 al derby-ului de pe „Ion Oblemenco”. A alunecat, a lovit prost mingea și a trimis mult pe lângă poartă penalty-ul care ar fi putut aduce egalarea la 1.

Mihai Rotaru s-a numărat printre cei 29.588 prezenți la meci. Imediat după execuția ratată a golgeterului Craiovei, finanțatorul a părăsit nervos loja, lucru care poate fi observat în imaginile Orange Sport.

Andrei Ivan, încurajat de Sorin Cârțu

Sorin Cârțu, președintele grupării oltene, a mers în zona vestiarelor pentru a-l încuraja pe Andrei Ivan. 

„Şi eu sunt dezamăgit de rezultat, pentru că este o înfrângere nemeritată la cum s-au desfăşurat ostilităţile în teren. 

Şi în prima repriză termini în dezavantaj când adversarul ajunge o dată la poartă. Pe urmă, tot ce s-a întâmplat şi în repriza a doua... din păcate, meciuri de tipul ăstuia se pierd la nişte detalii la care astăzi seară nu am stat atât de bine.

Acum am vorbit în vestiar, se întâmplă, au ratat fotbalişti mari şi în momente mai tensionate decât a fost această partidă”, a spus Sorin Cârțu. 

VIDEO. Târnovanu: „Nu m-am uitat la fazele controversate, dar nu mai contează, ne-am bucurat, mergem la București și o luăm de la capăt”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.