Liga 2

Ovidiu Burcă, după remiza cu Buzău: „Am dat dovadă de mare caracter”

Ovidiu Burcă/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Eduard Apostol, Adrian Duţă  —  luni, 01 mai 2023

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, s-a declarat extrem de mulțumit după meciul cu FC Buzău, scor 2-2.

Tehnicianul și-a lăudat elevii pentru revenirea de la 0-2 și a vorbit despre greșeala lui Filip Dujmovic, care a intrat cu mingea în poartă la primul gol al Buzăului.

VIDEO. Ovidiu Burcă, după Buzău - Dinamo 2-2: „Jucătorii au dat dovadă de caracter”

>

„S-ar putea să fie un punct care să ne ajute să promovăm direct. E posibil orice. Dincolo de toate calculele, plec mulțumit pentru atitudine. Am dat dovadă de mare caracter, să revenim de la 0-2. Băieții au demonstrat că au caracter, îmi doresc să luptăm până la capăt mereu. 

Eu aș vrea să vorbesc mai puțin de arbitraj. Nu e treaba mea. Știți că am făcut-o după meciul pe Ghencea, pentru că nu mi-a plăcut atituidinea lor (n.r. - arbitrilor). Nu vreau să le găsesc alibiuri jucătorilor mei, trebuie să fim puternici și să jucăm și împotriva arbitrilor. Am revenit de la 0-2, am dat dovadă de caracter, după niște goluri pe care nu trebuia să le primim”, și-a început Burcă discursul.

Burcă: „Oricine poate greși”

„Cu aceleași argumente cu care oamenii ne felicitau, joc de pase de la portar, cu aceleași argumente oamenii ne-au acuzat că jucăm cu un portar sub vârstă. Ați văzut și azi că oricine poate greși. Important e că echipa a avut reacție. La final vreau să trag concluzia, nu acum. 

Am văzut UTA - U Cluj, am văzut Mioveni, când pot, mă uit. Sunt echipe cu jucători foarte buni. Nu am făcut calcule. Cu oricine am juca la baraj, am aborda la victorie meciurile”, a mai declarat Ovidiu Burcă.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.