Liga 1

Onea iese în față: „Nu sunt un jucător dur! Am tras picioarele la spate pentru a-l proteja pe Coman”

Răzvan Onea, Rapid

Articol de Daniel Grigore  —  marţi, 02 mai 2023

Fundașul dreapta Răzvan Onea (24 de ani), autorul intrării crâncene asupra lui Florinel Coman în Rapid - FCSB 1-0, se apără: „Nu mă consider un jucător dur”.

În minutul 3 al derby-ului dintre Rapid și FCSB, Onea l-a luat pe sus pe Florinel Coman, cu o intervenție prin alunecare, pentru care foștii mari arbitri au considerat că se impunea eliminarea.

Apărătorul rapidist a scăpat cu „galben”, decizie agreată de șefii arbitrajului românesc, și a putut juca luni seara, cu CFR Cluj, la 3-1. La finalul partidei, Onea a dezvăluit cum a trăit ultimele zile.

Răzvan Onea: „Cel mai important a fost că Florinel Coman a jucat duminică”

„Am încercat să evit cât mai mult tot ce s-a scris. Pentru mine a fost important că Florinel Coman a ieșit sănătos de pe teren. Eu n-am luat roșu, nu mi-am lăsat echipa în inferioritate numerică, iar el a putut să joace ieri (n.r. - duminică). 

M-am bucurat foarte mult, pentru mine asta a fost cel mai important toată săptămâna”, a răspuns el la DigiSport.

Referitor la faultul pe care l-a comis asupra lui Florinel, Onea a precizat:

„Au spus specialiștii ce am meritat, eu știu că după ce mi-am dat seama că nu pot ajunge la minge am încercat să-l protejez, mi-am tras picioarele la spate și cred că de asta nu am luat cartonaș roșu. Dacă aș fi mers cu talpa în față, aș fi luat cu siguranță, dar am încercat să-l protejez”.

Răzvan Onea, Rapid: „Nu mă consider un jucător dur”

Rapidistul a avut o intervenție dură și seara trecută, împotriva lui Ermal Krasniqi, pentru care a scăpat neavertizat. El consideră că decizia arbitrului Marcel Bîrsan a fost corectă:

„Nici măcar n-a fost fault. Am încercat să pun o contră la o centrare, iar domnul arbitru nici măcar n-a dat fault. L-am întrebat pe Krasniqi dacă l-am lovit și mi-a arătat că s-a lovit la față cu un alt coleg, avea sânge la gură. L-am întrebat dacă l-am lovit eu, a spus că nu.

Nu am luat niciodată cartonaș roșu direct. Am luat în Liga 2 pentru două galbene, unul pentru simulare, deci nu mă consider un jucător dur”.

6 „galbene”a primit Onea în acest sezon, în 31 de partide

VIDEO cu faultul comis de Răzvan Onea asupra lui Florinel Coman

>

Mai multe știri din SuperLigă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.