Tenis

Serena Williams, anunț major la Met Gala 2023: „Nu mai trebuie să mă ascund”

+5 Foto
Serena Williams // sursă foto: Instagram @ serenawilliams

Articol de Andra Mocanu  —  marţi, 02 mai 2023

Serena Williams (41 de ani) e din nou însărcinată! Fosta mare campioană din tenis a anunțat noaptea trecută, la Met Gala, că ea și soțul Alexis Ohanian așteaptă al doilea copil.

Retrasă din activitate în septembrie 2022, Serena Williams și-a făcut apariția noaptea trecută la Metropolitan Museum of Art din New York, unde a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente mondene din lume, Met Gala, care are ca scop strângerea de fonduri.

Serena Williams, anunț major la Met Gala 2023: „Nu mai trebuie să mă ascund”

Îmbrăcată cu o piesă vestimentară de la Gucci, burtica fostei sportive a fost vizibilă. Ea a publicat pe contul de Instagram o serie de fotografii, prima alături de soțul Alexis Ohanian, și a scris că „Am fost atât de entuziasmată când noi 3 am fost invitați la Met Gala”.

Serena a vorbit despre sarcina ei și în cadrul evenimentului, pe covorul roșu: „Mă simt bine acum, pot să respir. Nu mai trebuie să mă ascund”.

+5 Foto
Serena Williams și Alexis Ohanian // sursă foto: Instagram @ serenawilliams

Cei doi au o fiică, Alexis Olympia Jr, născută în 2017.

Serena precizase la momentul retragerii din tenis că vrea să mai aibă un copil. Ea și-a încheiat cariera cu 73 de turnee câștigate, dintre care 23 de Grand Slam.

VIDEO. Alexandra Cadanțu, amintiri din vestiarul WTA: „După ce am vazut-o pe Serena Williams dezbrăcată, am rămas șocată”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.