Liga 1

Cristi Manea, după înfrângerea cu Rapid: „Nu cred că își mai dorește nimeni să câștige CFR Cluj din nou titlul. S-a cam plictisit lumea de noi”

+29 Foto
Cristi Manea // FOTO: Raed Krishan

Articol de Sergiu Alexandru, Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  marţi, 02 mai 2023

Căpitanul lui CFR Cluj în înfrângerea cu Rapid, 1-3, Cristian Manea (25 de ani) a analizat prestația echipei sale în meciul de pe Giulești.

CFR Cluj, campioana ultimelor 5 ediții din Liga 1, a căzut pe locul 3, fiind la 5 puncte de liderul Farul, cu 4 etape înainte de finalul play-off-ului. Cristi Manea a analizat șansele pentru câștigarea unui nou campionat și e sigur că echipele din Liga 1 își doresc să blocheze formația lui Petrescu din drumul spre un nou trofeu.

VIDEO Concluziile lui Cristi Manea după Rapid - CFR Cluj: „S-a cam plictisit lumea de noi”

>

„Nu am avut deloc șansă. În prima repriză am luat goluri la toate acțiunile lor. Dar putea fi 3-2 pentru noi la pauză. Trebuie să dăm totul în partidele următoare. Nu e vorba că Rapid ne-a luat tare. Știam că ne așteaptă un meci greu. Dacă începeam meciul ca în a doua repriză, aveam șanse să căștigăm.

Este normal ca toate adversarele să fie motivate cu noi. Nu cred că își mai dorește nimeni să câștige CFR Cluj din nou titlul. S-a cam plictisit lumea de noi. 

În primele meciuri din play-off am fost foarte dezavantajați și asta ne-a dat puțin în cap. Mă gândesc la golul anulat în meciul cu Rapid, la golul Craiovei a fost ofsaid clar... 

Mai avem o șansă destul de mică la campionat, dar vom lupta până la final. E cel mai frumos sentiment să ridici un trofeu. Vom vedea la final. Nu știi niciodată ce se va întâmpla. Sperăm să facem o surpriză. Toate echipele sunt echilibrate, ca valoare”, a spus Cristi Manea, după meciul din Giulești.

Dan Petrescu era negru de supărare la final. Nu ne-a spus nimic, nici nu ne-am întâlnit cu el. E și normal. Are pretenții de la noi. Vrea să câștigăm fiecare meci. 

Am avut foarte multe meciuri, cred că eu sezon destul de bun. A fost un sezon lung. Am avut 58 de meciuri, altele au 30. Și ce rezultate am avut... Nimeni nu a spus că am bătut Slavia Praga de două ori. Lumea a spus că ne-am făcut de râs. Unde ne-am făcut de râs? Ce valoare au ei și ce valoare avem noi? E normal să intervină oboseală. Am avut multe meciuri. Nu e ușor. Dar e plăcerea noastră. Nu dăm cu sapa.

- Cristi Manea

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.