Liga 1

“Loţi vine după penalty-uri!”

Articol de Cătălin Popescu, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Taher susţine că sosirea lui Bölöni e iminentă, pentru că în Emirate s-a schimbat regulamentul pe final de sezon şi echipa lui Loţi nu va mai juca un meci de baraj.

“S-a rezolvat, Boloni vine si­­gur la Rapid!”. Fathi Ta­­­her a explicat pentru rapidisti.ro de ce nu se mai teme de prelungirea sezonului pentru Al Jazeera, echipa pregătită de Loţi: “Fe­deraţia din Emirate a schimbat re­­gulamentul acum vreo două-trei zile şi sigur nu se mai joacă baraj pen­tru stabilirea campioanei. Dacă du­minică Al Jazeera o bate pe Al Sha­­bab Dubai şi ajung la egalitate de puncte, execută penalty-uri ime­diat după meci şi cine înscrie mai mul­te goluri ia titlul! Iar pe Boloni nu-l mai reţine nimic să vină la Ra­pid, deci pe 26 mai va fi la Bu­cu­reşti ca să semneze con­trac­tul!”.

Scenariul iordanianului vine la trei zile după ce tot el spusese că “am emoţii cu Loţi, s-ar putea să în­che­ie sezonul abia pe 16 iunie, din ca­uza unui eventual play-off pen­tru titlu!”.

Ilie Balaci a antrenat la mijlocul ani­lor ‘90 în Emirate şi a explicat ieri pentru gsp că “acolo se mai schim­bă regulamentul de la un an la altul, dar să se modifice în timpul sezonului nu mi s-a întîmplat ni­cio­da­tă! În mod normal, dacă sînt la egalitate joacă meci de baraj, finala campionatului, eu aşa ştiu”. După 15 minute, Balaci a revenit şi a de­cla­rat pentru rapidisti.ro: “Gata, am verificat, se dispută un play-off şi e abia pe 24 sau 26 iunie, din cauza unei acţiuni a «naţionalei» Emi­ratelor!” . Rapid are pro­gra­­­ma­tă reunirea pe 9 iunie!

Malesani e în stand-by

Alberto Malesani (foto) le-a transmis rapidiştilor prin fax condiţiile în care ar veni în România. Italianul e gata să accepte un salariu de 800.000 de euro, cu 200.000 mai puţin decît solicitase iniţial. “Nu semna cu nimeni pînă pe 25 mai! Dacă ne refuză Boloni, negociem!”, i-au răspuns Taher şi Copos. Malesani a fost de acord şi le-a promis că va aştepta răspunsul final al lui Bölöni.

Au mai păţit-o cu Bölöni

“Nu vreau să spun că am anticipat eu ce se va întîmpla, dar aşa e, am mai fost aproape să-l aducem pe Bölöni şi totuşi l-am ratat ”, a povestit Copos. El l-a atenţionat pe Taher într-un moment în care iordanianul dădea ca sigură venirea lui Loţi: “Să nu ne grăbim pînă nu semnăm actele!”. Vara trecută, după două luni de negocieri cu Bölöni, Copos l-a numit, pînă la urmă, pe Cristiano Bergodi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.