Liga 1

Fostul coleg de la națională, tranșant despre situația lui Dan Petrescu: „Să aibă cap! Așa e în țara asta, vrem tot timpul să sufere cineva”

+29 Foto
Dan Petrescu / Sursă foto: GSP

Articol de Remus Dinu  —  marţi, 02 mai 2023

Gheorghe Mihali (57 de ani), fostul coleg al lui Dan Petrescu de la echipa națională, ex-campion cu Dinamo în două rânduri, sare în apărarea antrenorului de la CFR Cluj, tot mai contestat din cauza rezultatelor modeste din play-off.

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, fostul fundaș cu 31 de selecții la prima reprezentativă spune că „Bursucul” ar trebui să continue la CFR și din vară, chiar dacă „feroviarii” nu-și vor îndeplini obiectivul la finalul sezonului. Mihali consideră că Petrescu e suficient de iscusit pentru a construi o nouă echipă redutabilă în Gruia.

Gică Mihali, sprijin pentru Dan Petrescu: „La experiența lui, știe ce trebuie să facă”

„V-ați obișnuit de cinci ani ca CFR să fie încontinuu campioană... mă gândesc că fiecare echipă are un ciclu, ei sunt deja de cinci-șase ani acolo, în față, și e greu să reziști atât. 

Dar sunt sigur că Petrescu va ști ce să facă la vară. Cred că rămâne acolo, de ce să nu rămână? Câștigă până acum 5 titluri și, brusc, după ce nu mai câștigă, gata, trebuie să plece? Noi asta vrem în țara asta, vrem tot timpul să sufere cineva, abia așteptăm să-l dea pe unu afară. 

Știu că e pretențioasă conducerea CFR-ului, dar mă gândesc că trebuie să aibă cap! Nu-l cunosc (n.r. - pe Nelu Varga), dar am auzit că este un om deștept. Petrescu trebuie să facă echipa cum știe el, să schimbe vreo 6-7 jucători și să aducă sânge proaspăt. S-a încheiat un ciclu, cred. Dar, la experiența pe care o are Petrescu, e imposibil să nu știe ce să facă” a spus Gică Mihali, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Din păcate, noi trăim ca să jucăm în Europa, să mergem să luăm niște firimituri din Conference League. Sunt buni și ăia, vă dați seama... Sper ca CFR să nu rateze calificarea în cupele europene.

- Gheorghe Mihali

Dan Petrescu: „Dacă ai rezultate rămâi, dacă nu, pleci”

Întrebat despre viitorul lui pe banca lui CFR Cluj, Dan Petrescu a spus: 

„Acum e la cald, nu are rost să vorbim. Dacă ai rezultate rămâi, dacă nu, pleci. Să vedem ce se va întâmpla la finalul sezonului. Mai am un an contract, nu pot pleca de capul meu. Nu vreau să vorbesc la cald”.

Acum suntem pe 3, dar eu nu o să cedez. Voi încerca să găsesc soluții, nu voi dormi nopțile. Dacă jucătorii cedează, eu nu am ce să fac, dar eu nu voi ceda! Niciodată!

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

VIDEO Concluziile lui Dan Petrescu după înfrângerea CFR-ului cu Rapid

>

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.