Liga 1

Reacția rapidiștilor după ce Elias Charalambous i-a spionat la meciul cu CFR: „Mă bucur că ne-a văzut la treabă!”

Elias Charalambous, prezent la Rapid - CFR

Articol de Andrei Petrescu  —  marţi, 02 mai 2023

Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul Rapidului, a comentat prezența în tribune a lui Elias Charalambous, antrenorul rivalei FCSB, la meciul cu CFR Cluj, câștigat de giuleșteni cu 3-1.

La derby-ul feroviar dintre Rapid și CFR Cluj, în tribunele stadionului din Giulești și-a făcut apariția și Elias Charalambous, antrenorul principal al celor de la FCSB.

Cipriotul a stat la tribuna I printre fani rapidiști, spionând-o pe CFR, echipă cu care va juca peste două etape pe Arena Națională.

Întrebat la finalul meciului despre prezența lui Charalambous în tribune, Adrian Mutu a declarat: 

VIDEO Adrian Mutu: „Mă bucur că Charalambous ne-a văzut la treabă”

>

„Pentru acest rezultat ne bucurăm noi. Că se bucură și alții e problema lor, așa e în fotbal. Cred că fiecare trebuie să-și vadă de munca lui și să meargă înainte, fără a te uita la celelalte echipe. Dacă munca ta se încununează cu un succes, o calificare, un trofeu cu atât mai bine. 

Știu că a fost în tribune. Este un play-off în care dintr-o săptămână în alta dai de aceeași echipă, nici nu ai prea mult ce să spionezi pentru că știi mai mult sau mai puțin cum abordează o echipă un meci. Depinde și de jucătorii pe care îi are la dispoziție, dacă nu intervin accidentări sau altceva, lucrurile sunt cam clare. 

Mă bucur că ne-a văzut la treabă că am câștigat acest meci pentru suporteri. Era 1 mai, o sărbătoare muncitorească cum era pe vremuri. Au găsit spațiu, timp și pasiune pentru a veni la stadion. Mă bucur că i-am făcut fericiți”, a spus Mutu la conferința de presă. 

VIDEO Elias Charalambous: „Pe Giulești, oamenii au fost foarte politicoși cu noi”

>

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.