Tenis

Ruse e în semifinale la dublu la Madrid, după ce a trecut de Niculescu

Gabriela Ruse / foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  Tuesday, 02 May 2023

Gabriela Ruse (25 de ani, 39 WTA) și Marta Kostyuk (20 de ani, 32 WTA) au trecut de Monica Niculescu (35 de ani, 42 WTA) și Makoto Ninomiya (28 de ani, 47 WTA) în sferturile probei de dublu la Madrid Open, scor 2-6, 6-2, 10-5.

În semifinalele de la Madrid, perechea Ruse/Kostyuk va juca împotriva perechii formate din Coco Gauff și Jessica Pegula.

Gabriela Ruse, în semifinalele probei de dublu la Madrid

Niculescu și Ninomiya au început prost meciul și au pierdut primul game, pe propriul serviciu. S-au trezit apoi și au luat 4 game-uri la rând, inclusiv două pe serviciul advers. Ruse și Kostyuk și-au făcut un singur serviciu în primul set și au cedat cu 2-6. 

În setul doi, părea că va continua scenariul. Niculescu și Ninomiya au condus cu 1-0, apoi situația s-a răsturnat. Ruse și Kostyuk au luat greu următoarele 3 game-uri, au mai cedat unul până la final și au dus meciul în decisiv. 

Acolo, prima echipă care ajungea la 10 puncte avea să se califice în semifinală. Au reușit asta Ruse și Kostyuk, care nu le-au dat șanse adversarelor lor și s-au impus cu 10-5.

Citește și alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.