Liga 1

Nicoliță, uluit de ce s-a întâmplat în Craiova - FCSB: „Nici la mine la ţară, la Făurei, nu am văzut aşa ceva”

+7 Foto
Bănel Nicoliță (38 de ani), fost mijlocaș important de la FCSB, a vorbit despre penalty-ul irosit de atacantul Andrei Ivan (26) în eșecul cu FSCB, scor 1-2.

Articol de Alexandru Barbu  —  Tuesday, 02 May 2023

Bănel Nicoliță (38 de ani), fost mijlocaș important de la FCSB, a vorbit despre penalty-ul irosit de atacantul Andrei Ivan (26) în eșecul cu FCSB, scor 1-2.

Ivan s-a făcut de râs în minutul 83 al derby-ului de pe „Ion Oblemenco”. A alunecat, a lovit prost mingea și a trimis mult pe lângă poartă lovitura de pedeapsă care ar fi putut aduce egalarea la 1.

Bănel Nicoliță, despre penalty-ul ratat de Andrei Ivan în Universitatea Craiova - FCSB: „Nici la Făurei nu am văzut așa ceva”

>

„Sincer, nici la mine la ţară, la Făurei, nu am văzut aşa ceva. Îl respect foarte mult pe Andrei Ivan, dar n-am văzut un jucător să bată în halul ăsta un penalty. Cred că din cauza emoţiilor”, a declarat Ivan, pentru Fanatik.

Altfel, Bănel, 263 de jocuri în tricoul celor de la FCSB, a savurat victoria favoriților: „Bravo, Steaua! Am intrat din nou, tăticule, în cărţi! Asta înseamnă forţă, tată! Am venit la trei puncte de Farul şi sperăm în continuare la câştigarea campionatului. Până acum am plâns, de-acum încolo o să râd. Asta înseamnă Steaua! N-am meritat să câştigăm, dar asta înseamnă o echipă mare. Chiar dacă am suferit foarte mult în cele 90 de minute, până la urmă lucrurile mici au făcut diferenţa”.

Ivan, doborât după penalty-ul ratat contra FCSB-ului

VIDEO. Gigi Becali: „Negociez acum vânzarea FCSB”

>

Mai multe articole din Superliga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.