Liga 1

Gigi Becali și-a făcut calculele pentru titlu: „Batem Farul, suntem mai valoroși!” + „Pe CFR o văd pe locul 4!”

Gigi Becali, patron FCSB

Articol de Daniel Grigore  —  miercuri, 03 mai 2023

Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul de la FCSB, și-a făcut calculele pentru titlu. Latifundiarul vrea victorii pe linie în ultimele 4 etape și crede că CFR Cluj va încheia campionatul pe locul 4.

Cu 4 etape rămase din play-off, FCSB ocupă locul 2, la 3 puncte de liderul Farul, pe care-l va întâlni în meci direct, în deplasare.

Chiar dacă îi vor învinge pe dobrogeni, roș-albaștrii n-au titlul asigurat. Au nevoie de încă un pas greșit al Farului, care deține avantajul la egalitate de puncte, din moment ce n-a beneficiat de rotunjire, așa cum s-a întâmplat cu FCSB.

Chiar și așa, Gigi Becali nu are emoții. Deși aruncase prosopul după 0-1 cu Rapid, patronul FCSB este din nou încrezător că va cuceri titlul, odată cu victoria din Bănie, 2-1 cu CSU Craiova. A și făcut calculele în acest sens.

Gigi Becali și-a făcut calculele pentru titlu: „Suntem mai valoroși decât Farul. Pe CFR Cluj o văd pe locul 4!”

„Poate sunt subiectiv, dar am argumentele mele. Jucăm 3 meciuri acasă, pe care trebuie să le câștigăm. Și unul în deplasare, cu Farul, pe care dacă nu o bați, ce să cauți să fii campion?

Echipele mari le bat pe alea mai mici când au miză mare. Și va fi miză mare! Iar noi suntem mai valoroși, cred eu.

Pe CFR o văd pe locul 4. Nu vreau să deranjez, spun ceea ce cred. Dacă cineva se supără, e problema lui. Craiova e echipă puternică, am scăpat de cea mai valoroasă echipă din play-off!”, a afirmat Becali la emisiunea Fanatik Superliga.

FCSB are avantajul programului, urmând să joace 3 meciuri acasă în ultimele 4 etape. Le va întâlni pe teren propriu pe Sepsi, CFR Cluj și Rapid, iar cu Farul va juca în deplasare.

CFR Cluj este în prezent a treia, cu 38 de puncte, două sub FCSB, trei peste CSU Craiova.

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.